Gå til indhold
Himmelbjerget i Søhøjlandet, VisitSkanderborg
Mad på Fladbro Kro ved Randers

Ferie i Aarhusregionen

Ferie og ophold i Aarhusregionen er lig med forkælelse, fornøjelse, fordybelse og fællesskab også i en tid, hvor vi skal passe særligt godt på hinanden. Tag derfor et kig her på siden, dyk ned i de mange aktiviteter og oplevelser, der venter i 2021 og bliv inspireret til din næste ferie, weekendophold eller skøn hyggetur.

Meet Me In The Aarhus Region

Meet Me In The Aarhus Region

Vidste du, at tre af Danmarks mest besøgte museer ligger i Aarhus - og at det også er i Aarhusregionen, du finder Nordens største sommerland?

Går du efter de største attraktioner?

Eller vælg ud fra dine interesser?

Uhøjtidelig, afslappet og gæstfri

Mød en uhøjtidelig, afslappet og gæstfri atmosfære, træd ind på museer og attraktioner, som byder på stor involvering og fokus på dine interesser - og tag del i oplevelser, hvor du får pulsen op, sus i maven og måske mærker et friskt lille gys.

Fællesskaber, der gør en forskel

Samvær og hygge omkring bordet ved måltider på alt fra Michelin til Street-food, fællesskab og hygge på nogle af Danmarks bedste festivaler - og arkitektur, der gør en stor forskel for os mennesker. Mød det her.

Forår i Aarhus

Forår

Sommerhygge på strand ved Aarhus

Sommer

Efterår i Dyrehaven Aarhus

Efterår

Vinter poppel allé i sne-klæder

Vinter

Sådan finder du os ...

Giv Aarhusregionen i gave ...

Glæd en ven, en kæreste eller dig selv og giv en oplevelse, en shoppingtur, en dejlig middag eller en skøn overnatning i gave, ja giv det bedste i Aarhusregionen til en god ven.