Shopping i Aarhus

Citybreak i Aarhus

Hygge og nærvær i centrum af Aarhus

Aarhus, Danmarks anden største by

Aarhus er Danmarks anden største by og en by fuld af spektakulære attraktioner. Det kan måske være svært at forestille sig i så lille et område, men tjek f.eks. programmet i Musikhuset Aarhus, Nordeuropas største kulturhus, oplev den internationale stemning på ARoS Aarhus Kunstmuseum eller mærk det historiske sus på Moesgaard Museum og i Købstadsmuseet Den Gamle By.

Oplevelserne ligger blot og venter på dig - så tag allerede et kig her på siderne.

Se de bedste rejsetips til Aarhus

Forelsk dig i Aarhus

Elsker du at shoppe i charmerende gader, nyde mad på lækre restauranter og gå på café? Ja, så kommer Aarhus helt sikkert ikke til at skuffe dig! Tag en f.eks. en tur rundt i de brolagte gader i Latinerkvarteret, hvor små designforretninger og butikker ligger side om side og venter på dig.

Smagen af Aarhus

Glæd dig til fantastiske madoplevelser. I Aarhus mærker du helt klart at mad har en helt speciel plads i de lokales hjerter. Restauranttilbuddet er mangfoldigt og udvikler sig hele tiden. Og mangfoldigheden inden for madoplevelserne vil netop være en af grundene til at du vil elske Aarhus.

Top attraktioner i Aarhus

Aarhus har attraktioner og museer for enhver smag og interesse, og de fleste af dem er inden for gåafstand. De tre mest kendte museer i Aarhus er Den Gamle By, ARoS og Moesgaard Museum. Dertil kommer forlystelsesparken Tivoli Friheden og byens internationalt kendte koncerthu

Sov godt i Aarhus

Et hotelværelse er ikke blot et sted, du sover, men et sted du opholder dig, ofte med en du holder af. Derfor er det vigtigt, at hotellet lever op til dine og jeres ønsker og forventninger til opholdet.

Book dit fly til Aarhus

Mest besøgte attraktioner i Aarhus

ARoS Aarhus Kunstmuseum

ARoS Aarhus Kunstmuseum er ét af Nordeuropas største kunstmuseer og et af de bedst besøgte kunstmuseer i Skandinavien. Her kan du opleve Your rainbow ...

Tivoli Friheden

Tivoli Friheden er en forlystelsespark, der byder på sjov for hele familien! Parken åbner portene igen den 4. april 2020.

Moesgaard Museum

På Moesgaard Museum bliver fortiden bragt til live i Aarhus. Museet, der er en attraktion i international klasse, inviterer dig til at gå på opdagelse...

Den Gamle By, Danmarks Købstadmuseum

Den Gamle By er en tidsrejse for hele familien og en helt unik seværdighed i Aarhus. Museet har de maksimale tre Michelin-stjerner i Travel Guiden.

Mød VisitAarhus på Sociale Medier her