VisitAarhusregionen
Salling Rooftop i Aarhus

Forelsk dig i Aarhus

Ude i verden er Danmark kendt for sin høje livskvalitet og hygge, og mange gæster besøger Aarhus og Aarhusregionen for at opleve den danske livsstil og få et indblik i, hvorfor Danmark altid er blandt de lykkeligste lande i verden - og Aarhus blandt de lykkeligste byer i verden.

Tag på shopping

Elsker du at shoppe i charmerende gader, nyde mad på lækre restauranter og gå på café? Ja, så kommer Aarhus helt sikkert ikke til at skuffe dig! Tag f.eks. en tur rundt i de brostensbelagte gader i Latinerkvarteret, hvor små designforretninger og butikker ligger side om side og venter på dig.

Trendy stormagasiner

Udforsk de sidste trends i det flotte butikcenter Bruuns Galleri og i stormagasinene Salling og Magasin, hvor du finder både dansk design og internationale mærkevarer.

TIP: Tag en shoppingpause og kig forbi den urbane tagterrassen Salling ROOFTOP, hvor du kan nyde mad og drikke, medens du lader dig imponere af panoramaudsigten over byen.

Shoppingtur i Aarhus

Kulturelle oplevelser og museer i verdensklasse

Start jagten på kulturelle oplevelser med en spadseretur gennem gaderne i Den Gamle By. Tag derefter forbi Your rainbow panorama på toppen af ARoS og videre til den arkitektoniske perle Moesgaard Museum, hvor fortiden bliver vagt til live. Og, når du er i Aarhus, er en tur til byens forlystelsespark Tivoli Friheden også et absolut must.

TIP: Gør som de lokale, tag en tur til stranden

Nyd en afslappende tur til en af de nærtliggende strande ved Aarhus

Festivaler og fællesskab

Det sker altid noget i Aarhus. Planlæg derfor ferien efter en af byens mest spændende musikfestivaler eller nogle af de mange andre events, som altid er på programmet på scener i Aarhus. Tjek f.eks. NorthSide, SPOT, Food Festival eller Aarhus Festuge - eller de mange Fed Fredagskoncerter og Musikhusets omfattende program med masser af koncerter og teaterforestillinger.

Sov godt i Aarhus

Efter en dag fuld pakket med oplevelser er det vigtigt med en god nattesøvn. Aarhus byder her på en række flotte og hyggelige hoteller, campingpladser, vandrerhjem, eller du kan vælge at bo hos private  – alle i gå afstand til byens attraktioner, natte- og aftenliv.

Læs også

Smagen af Aarhus
Restaurant Gastromè i Aarhus får Michelin stjerne
Top attraktioner i Aarhus
Den Gamle by i Aarhus
Strande tæt på Aarhus
Stranden Den Permanente ligger tæt på Aarhus centrum
Markeder og loppemarkeder i Aarhus
Marked i Parken foran Musikhuset Aarhus
Madmarkeder i Aarhus
Street Food i Aarhus
Michelin restauranter
Restaurant Gastromè i Aarhus får Michelin stjerne