Forelsk dig i Aarhus

Foto: Photopop, VisitAarhus

Elsker du at shoppe i charmerende gader, nyde mad på lækre restauranter og gå på café? Ja, så kommer Aarhus helt sikkert ikke til at skuffe dig! Tag en f.eks. en tur rundt i de brolagte gader i Latinerkvarteret, hvor små designforretninger og butikker ligger side om side og venter på dig.

Start jagten på kulturelle oplevelser med en spadseretur gennem gaderne i Den Gamle By. Tag derefter forbi Your rainbow panorama på toppen af ARoS og videre til den arkitektoniske perle Moesgaard Museum, hvor fortiden bliver vagt til live. Og, når du er i Aarhus, er en tur til byens forlystelsespark Tivoli Friheden også et absolut must.

Shop i de charmerende gader

Elsker du shopping? Aarhus kommer garanteret ikke til at skuffe dig! Tag en slentretur rundt i de brolagte gader i Latinerkvarteret, hvor små designforretninger og butikker med kunsthåndværk ligger side om side.

Trendy stormagasiner

Udforsk de sidste trends i det flotte butikcenter Bruuns Galleri og i stormagasinene Salling og Magasin, hvor du finder både dansk design og internationale mærkevarer.

TIP: Tag en shoppingpause og kig forbi den urbane tagterrassen Salling ROOFTOP, hvor du kan nyde mad og drikke, medens du lader dig imponere af panoramaudsigten over byen.

TIP: Gør som de lokale, tag en tur til stranden

Nyd en afslappende tur til en af de nærtliggende strande ved Aarhus

Koncert eller festival?

Det sker altid noget i Aarhus. Planlæg derfor ferien efter en af byens mest spændende musikfestivaler eller nogle af de mange andre events, som altid er på programmet på scener i Aarhus. Tjek f.eks. NorthSide, SPOT, Food Festival eller Aarhus Festuge - eller de mange Fed Fredagskoncerter og Musikhusets omfattende program med masser af koncerter og teaterforestillinger.

Sov godt i Aarhus

Etter en dag fuld pakket med oplevelser er det vigtigt med en god nattesøvn. Aarhus byder her på en række flotte hoteller – alle i gå afstand til byens attraktioner, natte- og aftenliv.

Radisson Blu Scandinavian Hotel er kendt som Danmarks bedste hotel uden København og ligger tæt på mange af byens spændende attraktioner. City Hotel Oasia Aarhus ligger også centralt placeret i rolige omgivelser, med kort afstand til banegården. 

Comwell Aarhus er et af byens aller nyeste hoteller og er indrettet med det danske design fra HAY. Scandic Aarhus City ligger kun et stenkast fra Strøget og huser den populære restaurant The Grill. CABINN Aarhus Hotel ligger i tæt på domkirken, og det hyggelige latinerkvarter. Du kan også få en god overnatning på hotell Scandic The Mayor, som har en meget hyggelig atmosfære.