VisitAarhusregionen
Anholt Færgefart

Forbered ferien i god tid

Hvordan kommer jeg til Anholt, hvor kan jeg sove, og hvad skal jeg opleve?

Planlæg turen - find færgen, som sejler fra Grenaa til Anholt, book dine overnatninger på forhånd og lær Anholt lidt at kende - så du får en helt perfekt ferie på Anholt.

Planlæg inden turen

*Vigtigt: Vær opmærksom på, at BÅDE overnatning og overfart med færge skal være på plads inden rejsen til Anholt.

Tag færgen fra Grenaa til Anholt. Turen tager ca. 3 timer ( 2 timer og 45 min - 3 timer). 

Obs.: husk at booke mindst én overnatning, da færgen ikke sejler retur samme dag

Læs mere her

Du kan vælge mellem sommerhus, hostel, kro, camping og B&B.

Find overnatning her

Ja, du må gerne tage bil med til Anholt. Du skal dog være opmærksom på, at der kun kan være to biler med ad gangen. Dvs. at færgen ofte er booket. Husk derfor at booke plads på færgen i god tid i forvejen. Du kan se tider og priser her.

Læs mere om transport på Anholt

Når du er ankommet

* Vigtigt: Vær opmærksom på, at Anholt er en lille og dyrerig ø. Husk altid at tage hensyn til både dyr og den smukke natur.

Det er en god idé at tage din cykel med, alternativt kan du leje både cykler og golfbiler på Anholt. Der findes også taxi på øen, og der er mulighed for bagagetransport mellem færgen og det sted, hvor du skal bo.

Læs mere her

Nej desværre. Man må ikke bruge udlejningscyklerne til at cykle på stranden og i ørkenen. Cyklerne går i stykker, men du kan sagtens gå derud. Planlæg en dagstur. Gåturen tager ca. 3 timer hver vej. Husk proviant.

Lej en cykel

Du kan besøge Anholt hele året, men de fleste begivenheder finder sted i sommerperioden.

Få en begivenhedsoversigt her

Du kan ikke leje en bil, men du kan leje golfbiler, som giver dig mulighed for at komme nemt og bekvemt rundt på øen. De må køre på alle vejene, men du må ikke køre offroad, på stranden og i Ørkenen, som er total fredet.

Læs mere her.