VisitAarhusregionen
Møde i Tivoli Friheden

Det ér muligt at holde sikre møder under COVID-19

11/27/2020

Torsdag inviterede VisitAarhus’ afdeling for erhvervsturisme 50 samarbejdspartnere og mødebookere til julearrangement i Tivoli Friheden.

Formålet var at ønske god jul men også at vise, at man godt kan holde fysiske møder trygt og sikkert i denne tid. Mødestederne står klar med trygge rammer og sørger for at arrangementer overholder alle retningslinjer.

Tivoli Friheden lagde torsdag hus til et af de i denne tid sjældne møder. Grundet COVID-19 er stort set alle større møder siden marts blevet aflyst eller udskudt med store økonomiske tab til følge for Aarhusregionens mange hoteller, kulturhuse og lignende, der tidligere har ageret venues for mange konference- og mødeaktiviteter.

VisitAarhus’ afdeling for erhvervsturisme, der yder gratis rådgivning for alle, der har interesse i at afholde konferencer, kongresser og møder i og omkring Aarhus, har gennem flere år afholdt julearrangementet ’Decorate With Aarhus’ for sine partnere på det danske mødemarked. På trods af omstændighederne valgte VisitAarhus igen i år at afholde det populære julearrangement og med det smukt julepyntede Tivoli Friheden som venue.

”Vi vil gerne vise, at det er muligt at afholde succesfulde møder, kundearrangementer og lignende erhvervsarrangementer i overensstemmelse med Sundhedsmyndighedernes anbefalinger. Selvom der med COVID-19 er kommet krav til afstand, antallet af deltagere og hygiejne, er det muligt at mødes fysisk og skabe mindeværdige oplevelser sammen i trygge rammer,” siger Pia Lange Christensen, direktør i VisitAarhus, og supplerer:

”Med arrangementet vil vi gerne vise, at et møde kan blive endnu mere trygt, hvis man vælger at afholde det ud af huset, hos aarhusregionens mange mødesteder, venues og hoteller. De har brugt hele året på at få rutine i sikkerhed og sundhed. De har styr på logistikken og de gældende regler, fordi de dagligt arbejder på at skabe trygge oplevelser for deres gæster. Så ved at lade dem stå for sikkerheden, behøver man som vært kun koncentrere sig om indholdet i mødet og overlade håndhævningen af Sundhedsstyrelsens retningslinjer til mødestedet.”

’Decorate With Aarhus’-arrangementet forløb med stor succes og med god opbakning fra de 50 partnere og mødebookere, der deltog. Blandt deltagerne var Birgitte Pedersen fra Arla Foods, som var glad for at muligheden for et fysisk møde kom i stand:

jeg nød muligheden for at være samlet med dette eksterne netværk og møde vores event- og samarbejdspartnere fra lokalområdet. Ikke mindst nød jeg, at vi kunne være i det smukt oplyste og dekorerede Tivoli Friheden i denne Coronatid under ordnede forhold. Det vat absolut et besøg værd,” siger Birgitte Pedersen, marketing assistent hos Arla Foods.

Se video fra arrangementet
Video fra arrangementet til redaktionelt brug kan ses og hentes her

Tryg møde i Tivoli Friheden