VisitAarhusregionen
Andreas Grønnebæk Horn

Ny chef for erhvervsturisme i VisitAarhus er Andreas Grønnebæk Horn

11/3/2020

Turismen i Aarhusregionen har vækstet betragteligt de seneste år. Omsætningen tæller godt 11 milliarder, hvoraf en tredjedel kommer fra erhvervsturismen. Det er et vigtigt strategisk mål for VisitAarhus at fortsætte denne udvikling.

Til at stå i spidsen for satsningen på erhvervsturisme har VisitAarhus netop udpeget Andreas Grønnebæk Horn som ny chef.

Andreas kommer fra en stilling som salgsansvarlig i VisitAarhus Convention Bureau, som han har haft de seneste fem år. Han bliver fra 1. november chef for det fagligt stærke erhvervsturismeteam, hvis opgave det er at tiltrække internationale kongresser og danske konferencer til Aarhusregionen samt inspirere til den opsøgende indsats over for potentielle kongresværter i vidensmiljøer og erhvervsliv. Andreas får desuden en nøglerolle i at videreudvikle VisitAarhus’ erhvervsturismeindsats i en krisetid.

Det er historisk svære tider for erhvervsturismen, og der skal tænkes nye tanker og gøres en ekstraordinær indsats for at vinde og fastholde konferencer og kongresser. Det er vi i fuld gang med i VisitAarhus Convention Bureau, og Andreas er den rigtige til at stå i spidsen for arbejdet. Hans mangeårige erfaring med erhvervsturisme og gode relationer til både turismevirksomheder og AU er en stor styrke,” siger Pia Lange Christensen, direktør i VisitAarhus.

Andreas Grønnebæk Horn glæder sig meget til de nye udfordringer: “Det er en ekstraordinær tid, vi er i lige nu, og jeg vil arbejde benhårdt for at hjælpe vores samarbejdspartnere og erhverv gennem krisen. Jeg glæder mig til at arbejde med det nye potentiale, der er blevet skabt med otte kommuner samlet i én stærk destination. Vi skal arbejde for at dette både kommer vores gæster, kongresværter og erhverv til gode, og sikre de gode synergier på tværs af destinationen. Vi har allerede en kompetent erhvervsturismeafdeling og en stærk organisation, så jeg er sikker på, at vi kan skabe udvikling med de udfordringer og muligheder, vi står overfor,” siger Andreas.

Andreas overtager stillingen efter Allan Tambo Christiansen, der tidligere på året forlod VisitAarhus til fordel for jobbet som chef for Generationernes Hus i Aarhus.

Andreas Grønnebæk Horn

Chef for Erhvervsturisme

agh@visitaarhus.com

Direkte:+45 41 12 46 07