VisitAarhusregionen
Randers ved fjorden med regnskoven i baggrunden

Partner i VisitAarhus 2021

Som partner i VisitAarhus bliver du en del af en stor samlet destination, hvor vi i fællesskab tiltrækker ferie- og erhvervsturister.

I VisitAarhus markedsfører vi destinationen over for relevante målgrupper og markeder og skaber besøgsparathed til Aarhusregionen.

Som partner er du en del af de fælles markedsføringskampagner og derved med til at synliggøre og sælge vores fælles destination over for gæsterne.

De fire partnerskaber

Vælg det partnerskab, der passer til din virksomhed

TurismepartnerForretningspartnerStrategisk PartnerVIP Partner

For alle fire partnerskaber gælder

Nedenstående tilbud indgår i alle fire partnerskaber

Bookingportalen

Salg af oplevelser og overnatning online (tidl. Djurspakken) Som partner får du adgang til VisitAarhus’ bookingportal, der giver gæster i vores destination mulighed for at sammensætte og booke både overnatning og oplevelser ét sted online.
LÆS MERE

Online synlighed

Din virksomhed bliver synlig med en virksomhedsprofil på den lokale Visitside og på VisitAarhusregionen.dk samt på VisitDenmark.dk.
LÆS MERE

AarhusCARD

Alle relevante partnere inviteres til at være med i AarhusCARD, der er et populært tilbud til destinationens gæster. AarhusCard giver bl.a. gæsterne gratis entré til en række attraktioner, museer mm. 
LÆS MERE

Aktivitetskalender

Som noget nyt præsenterer vi en aktivitetskalender med overblik over netværksmøder, kursustilbud, aktiviteter med mere. Følg kalenderen online og få overblik over de relevante tilbud for din virksomhed.
LÆS MERE

Tilkøb

Kampagnetiltag, ekstra synlighed, erhvervsturismeindsatser - og meget mere.

LÆS MERE HER

Vil du vide mere?

Kontakt os

Læs mere