VisitAarhusregionen

AarhusCARD

Som partner i VisitAarhus inviteres du til at være med i AarhusCARD, hvis din virksomhed er en attraktion.

AarhusCard er et skræddersyet rabatkort til turister, der holder ferie i Aarhusregionen. AarhusCARD giver pt. gratis adgang til flere end 40 museer, attraktioner og aktiviteter.

Flere attraktionsbesøg

AarhusCARD er udarbejdet med det formål at få gæsterne til at besøge flere attraktioner, når de er her. De gæster, der vælger at købe et AarhusCARD, besøger oftest flere attraktioner under deres besøg. Gæster med et AarhusCARD er desuden mere tilbøjelige til at besøge andre attraktioner end blot ”Reason to Go” attraktioner.

AarhusCARD’et er et produkt for den prisbevidste gæst. Hvis gæsterne vælger at besøge flere attraktioner frem for én, kan de spare en del penge.

AarhusCARD er et bekvemmelighedsprodukt, hvor gæster med et AarhusCARD også kan nyde godt af gratis bustransport i hele Region Midtjylland. Dette muliggør, at gæster kan lade bilen stå og samtidig tænke på klimaet. Hvis de derimod vælger at tage bilen, giver AarhusCARD’et gratis parkering i Aarhus i parkeringshuset Navitas.

AarhusCARD giver viden om gæsternes færden

AarhusCARD’et giver os en masse viden om, hvor gæsterne starter deres besøg, hvor de bor, deres nationalitet, hvilke attraktioner de besøger, hvornår på dagen de besøger de forskellige attraktioner, hvor de overnatter og hvordan de kommer ind i landet. Ved at følge deres rejse i regionen kan vi få en værdifuld viden om besøgsmønstre til brug for fremtidige markedsføringstiltag.

Betingelser for at være med i AarhusCARD:

  • At attraktionen befinder sig i Aarhusregionen.
  • At du er partner hos VisitAarhus.
  • At gæsterne kan ankomme og deltage uden tidsbestilling.
  • At du er villig til at sætte AarhusCARD-gæster i køen som alm. gæster.
  • At du har tydelige åbningstider på hjemmesiden.
  • At gæsten kan få en normal attraktionsoplevelse uden at skulle lave tilkøb

Spørgsmål til AarhusCARD

Klaus Kristensen
Manager, AarhusCARD

Manager, AarhusCARD & Online Optimization

kk@visitaarhus.com

Direkte:+45 22 95 98 62