VisitAarhusregionen
Den Uendelige Bro i Aarhus

Forretningspartner 2021

Anbefales til mindre overnatningssteder, mindre mødesteder, restauranter, attraktioner og aktivitetsudbydere.

I partnerskabet indgår

Synlighed i Destinationsguiden

Bliv synlig i Destinationsguiden, som giver inspiration til gæsterne, når de er her. Guiden bliver udgivet på tre sprog (dansk, engelsk og tysk) og distribueres bredt til attraktioner, overnatningssteder mm.

Som Forretningspartner får du en kort omtale i Guiden. 
LÆS MERE HER

E-mail marketing: Flows og Direct Mails

I VisitAarhus udsender vi automatiske, personlige mailflows, der er målrettet den enkelte modtagers ønsker og interesser. Som partner vil du blive vist i de relevante flows. Vi udsender også direct mails målrettet den enkelte modtagers interesser.
LÆS MERE HER

To virksomhedsprofiler

Du vil få mulighed for at få to virksomhedsprofiler, som bliver vist på den lokale Visitside, på VisitAarhusregionen.dk samt på VisitDenmark.dk. Virksomhedsprofilen er på flere sprog og indeholder præsentation af din virksomhed inklusiv mulighed for billeder, video, relevante links og kontaktoplysninger.

Som møde- og konferencested kan din virksomhed få en ekstra virksomhedsprofil under Møder og Konferencer
LÆS MERE HER

Kompetenceudvikling og kurser

Du får mulighed for at deltage i VisitAarhus' kursus- og kompetenceudviklings-tilbud, som er målrettet turismespecifikke områder f.eks. digital markedsføring, gæsteservice og produktudvikling.
LÆS MERE HER

Temamøder

Et par gange i løbet af året inviterer vi til emne-/ brancherelevante partnermøder, hvor du får er mulighed for sparring, erfaringsudveksling, samarbejde om fælles kampagner, input fra oplægsholdere/aktører etc.

Mulighed for deltagelse i Erhvervsturismenetværk

Et forretningspartnerskab inkluderer deltagelse i Erhvervsturismenetværket, hvis din virksomhed har et erhvervsturismeprodukt.
LÆS MERE HER

Følg med i aktivitetskalenderen. Vi udsender invitation ca. 3 - 4 uger før afholdelse.

VisitAarhus Media Center

Du har mulighed for at få præsenteret billeder og film i VisitAarhus Media Center, som benyttes af journalister, bloggere, virksomheder m.fl. i forbindelse med markedsføring af både Aarhusregionen - og Danmark.
LÆS MERE HER

Netværksmøder lokalt

To gange årligt inviterer vi til lokale netværksmøder.

En kickstart på sæsonen og et evalueringsmøde - i følgende geografiske opdeling:

• Silkeborg, Skanderborg og Viborg
• Djursland, Randers og Favrskov
• Aarhus

Følg med i aktivitetskalenderen. Vi udsender invitation ca. 3 - 4 uger før afholdelse.

Årsmøde

I efteråret inviterer vi på tværs af destinationen til årsmøde, hvor vi har aktuelle emner på dagsordenen. Der bliver mulighed for at netværke og få en faglig snak med vores medarbejdere inden for presse/online/marketing/frivillighed/ bæredygtighed mv.

Informationsmail fra VisitAarhus

Vi vil løbende og når det er relevant udsende informationsmail med turismenyheder, projekter, kampagner mv.

PRIS: KR. 10.000,- /årligt ekskl. moms

Vil du vide mere ...

Vidste du, at VisitAarhus har et kendt og enestående Frivilligprogram med flere end 2.000 frivillige ReThinkers, der brænder for at hjælpe turismevirksomheder, organisationer og kulturinstitutioner i Aarhusregionen. Som partner i VisitAarhus kan du få del i den ekspertviden, vi har på området.