VisitAarhusregionen

Tilkøb 2021

Som Forretningspartner, Strategisk Partner og VIP Partner har du mulighed for at tilkøbe nedenstående aktiviteter.

Ekstra online virksomhedsprofil

Kr. 1.500

Stand ved krydstogtanløb

Få synlighed ved krydstogtanløb. Medbring selv eget bord, materiale og produkter. Vi forventer 40-45 anløb i 2021.
Max fire partnerstande pr. anløb og tilsagn om minimum 4 anløb. Prisen er pr. anløb.

Kr. 800

Tilkøb målrettet

Forretningspartnere-, Strategisk Partnere og VIP-Partnere

Yderligere kampagnetiltag

Du har mulighed for at tilkøbe synlighed i relevante kampagner, som opbygger kendskab og besøgspræferencer samt sætter fokus på f.eks. Storby, Jul, Kyst & Natur, Oplevelser, Kunst & Kultur, Outdoor, Gourmet, Camping-kampagner.

Kampagnerne kan både være på det danske marked og på vores internationale markeder.

Du modtager tilbud om deltagelse fra vores online-team i god tid inden kampagnestart.

Kr. 20.000

Krydstogt i Aarhusregionen - Stor pakke

Præsentation af produkter/oplevelser i velkomstområdet på havnen. Din virksomhed bliver markedsført på diverse krydstogtmesser og -konferencer, hvor du vil være top of mind. Du bliver prioriteret i Shore-ex og Site inspections (besøg fra turoperatør og rederier) og deltager min. på to krydstogtmøder.

Du bliver præsenteret i diverse nyhedsbreve og magasiner og får mulighed for deltagelse med egen stand ved krydstogtanløb til alle anløb i 2021.

Kr. 25.000

Krydstogt i Aarhusregionen - Lille pakke

Præsentation af produkter/oplevelser i velkomstområdet på havnen. Din virksomhed er med i fortællingen om destinationen på diverse krydstogtmesser og -konferencer.

Du bliver prioriteret i Shoreex. og deltager på min. to årlige krydstogtmøder. Du får mulighed for at deltage med egen stand ved 10 krydstogtanløb i 2021.

Kr. 10.000

Tilkøb erhvervsturisme målrettet

Forretningspartnere-, Strategisk Partnere- og VIP-Partnere

Konferencernes Dag

En dag målrettet Aarhus Universitet, hvor vi i samarbejde med AU Events og Kommunikationsstøtte inviterer de mest relevante møde- og konferencekøbere fra AU til en dag med læring, netværk og inspiration.

Kr. 10.000

Nordic Meetings & Events Expo i København

Vi deltager med en stor fælles stand på Nordic Meeting & Events Expo i København

Kr. 12.000

Decorate with Aarhus

Decorate with Aarhus afslutter årets erhvervsturismearrangementer, og her inviteres alle partnere og deltagere, som har været med på et eller flere af arrangementerne i løbet af året. Decorate with Aarhus er mere et socialt arrangement end et salgsarrangement, men det er stadig en god dag at knytte relationer til kunder.

Kr. 2.500

Tilkøb målrettet

Strategisk Partnere- og VIP-Partnere

Velkomstteam ved store arrangementer/konferencer

Book en af VisitAarhus' professionelle gæsteservicemedarbejdere til et arrangement, et event, en konference eller lignende. Medarbejderen kan besvare spørgsmål om transport, attraktioner, restauranter, shopping med mere. Vi medbringer bykort og trykt materiale om områdets mange muligheder. Prisen er for 6 timer ekskl. transport.

Kr. 1.500

Brochuredistribution

Brochuredistribution af egen brochure (oplevelser) til hele Aarhusregionen. Vores chauffører leverer hver uge hele sommeren brochurer til alle relevante steder i hele destinationsgeografien.

Tilbud udsendes efterfølgende.

Alle priser er ekskl. moms