VisitAarhusregionen

Topprioritet ved nationale og internationale pressebesøg

Internationale pressebesøg af journalister, influencere og bloggere er med til at skabe kendskab til Aarhusregionen og give rejselyst til destinationen.

VisitAarhus har især fokus på nærmarkederne Norge, Sverige, UK, Tyskland og Holland og arbejdet med pressebesøg sker bl.a. i samarbejde med VisitDenmark’s markedskontorer. Via pressebesøg opnår vi synlighed om Aarhusregionen som kyst-, natur- og storbydestination inden for segmenter som gastro, kultur og natur.

Vi informerer og inviterer løbende danske og udenlandske medier, så de på egen hånd kan se og opleve destinationen - og videreformidle og inspirere potentielle gæster til oplevelser i hele Aarhusregionen. Ved et pressebesøg præsenterer vi medierne for oplevelsesmulighederne og tilrettelægger et program, som passer til deres tema og læsere.

En målrettet indsats ift. lokal, national og international presse i form af pressemeddelelser, interviews, linkbuilding, forslag til artikler m.m. er et effektivt værktøj til at øge kendskabet til Aarhusregionen. Her er opbakningen fra partnerne i VisitAarhus altafgørende for et vellykket pressearbejde. Et tæt samarbejde er med til at skabe en god fortælling om Aarhusregionen og skabe rejselyst.

Spørgsmål til pressebesøg

Anne Hübner
Chef for Branding & Kommunikation

Chef for Branding & Kommunikation

ah@visitaarhus.com

Direkte:+45 27 13 57 18