Topprioritet ved nationale og internationale pressebesøg

VisitAarhus har især fokus på nærmarkederne Norge, Sverige, UK, Tyskland og Holland og arbejdet med pressebesøg sker bl.a. i samarbejde med VisitDenmark’s markedskontorer. Via pressebesøg opnår vi synlighed om Aarhusregionen som kyst-, natur- og storbydestination inden for segmenter som gastro, kultur og natur.

Vi informerer og inviterer løbende danske og udenlandske medier, så de på egen hånd kan se og opleve destinationen - og videreformidle og inspirere potentielle gæster til oplevelser i hele Aarhusregionen. Ved et pressebesøg præsenterer vi medierne for oplevelsesmulighederne og tilrettelægger et program, som passer til deres tema og læsere.

En målrettet indsats ift. lokal, national og international presse i form af pressemeddelelser, interviews, linkbuilding, forslag til artikler m.m. er et effektivt værktøj til at øge kendskabet til Aarhusregionen. Her er opbakningen fra partnerne i VisitAarhus altafgørende for et vellykket pressearbejde. Et tæt samarbejde er med til at skabe en god fortælling om Aarhusregionen og skabe rejselyst.

Spørgsmål til pressebesøg

Anne Hübner
Chef for Branding & Kommunikation

Chef for Branding & Kommunikation

ah@visitaarhus.com

Direkte:+45 27 13 57 18