Turismebarometeret

Foto: Moesgaard Museum

Turismebarometeret er en datadreven platform, der giver et historisk overblik over turismen i hele Aarhusregionen samt indsigt i den nuværende situation inden for turisme.

Ved at blive klogere på turismen i Aarhusregionen kan du blive klogere på egen forretning, og ved at pulje data, skaber vi sammen indsigt og værdi.

De data, der er tilgængelige for alle via Turismebarometeret, er antallet af overnatninger, attraktions-/museumsbesøg, krydstogtgæster, aktiverede AarhusCARDs samt rapporter og analyser.

Som Strategisk Partner eller VIP-Partner får du et særligt login til Turismebarometeret, der giver adgang til yderligere data vedr. antallet af gæsteserviceekspeditioner, data tilknyttet VisitAarhus’ online-platforme, antallet af journalistbesøg mm.

Derudover giver det benchmark-muligheder, da Turismebarometeret også er anvendt af andre destinationer i Europa (fx Stockholm, Berlin, Amsterdam og Bordeaux).

Det er muligt for Turismebarometerets brugere at sammenligne egne data med andre destinationer.

Eksempelvis kan du sammenligne egne attraktionstal med andres attraktionstal, eller egne attraktionstal med overnatningstallene.

Der er over 250 turismeaktører med i Turismebarometeret på europæisk plan, og alle attraktioner og museer har mulighed for at indrapportere egne besøgstal.

Det er let og tager kun 30 sekunder pr. måned at indtaste data. Find Turismebarometeret her: aarhus.tourismbarometer.com

Spørgsmål til Turismebarometeret