VisitAarhusregionen

Turismebarometeret

Turismebarometeret er en datadreven platform, der giver et historisk overblik over turismen i Aarhusregionen.

Ved at blive klogere på turismen i Aarhusregionen kan du blive klogere på egen forretning, og ved at pulje data, skaber vi sammen indsigt og værdi.

De data, der er tilgængelige for alle via Turismebarometeret, er antallet af overnatninger, de samlede attraktions- og museumsbesøg, krydstogtgæster, aktiverede AarhusCARDs samt udvalgte rapporter og analyser.

Data-partner med særligt login

Som Data-partner får du et særligt login til Turismebarometeret, der giver mulighed for den månedlige udvikling i attraktions- og museumsbesøg på tværs af alle Aarhusregionens data-partnere. Hertil er der mulighed for at sammenligne attraktions-/museumsbesøg. Du kan blandt andet sammenligne egne attraktionstal med andres attraktionstal, eller egne attraktionstal med overnatningstallene.

Derudover er der internationale benchmark-muligheder, da Turismebarometeret også er anvendt af andre destinationer i Europa (fx Stockholm, Berlin, Amsterdam og Bordeaux).

Du kan også blive Data-partner.

Det eneste du skal gøre, er at dele dine egne attraktions- eller museumsbesøg. Det er let og tager kun 30 sekunder pr. måned at indtaste dine besøgstal. 

Find Turismebarometeret her: aarhus.tourismbarometer.com

Spørgsmål til Turismebarometeret

Sine Kjær Stage

Data Analysis Manager

sst@visitaarhus.com

Mobil:+45 42 94 96 99