VisitAarhusregionen
Aftenbål og udendørs hygge ved Randers Fjord

Aktuelle udbud og tiltag

Skab nye overnatningstilbud med fokus på outdoor- og naturbaserede oplevelser

INVITATION til 5 forrygende online-rejser

I forbindelse med Kickstart Outdoor projektet, invitere vi dig med på 5 online-rejser, der kan skabe bedre forretning for dig som aktør inden for naturbaserede oplevelser.

Læs mere her

Kan man virkelig lære om outdoor-forretning foran en skærm?

Det virker lidt modsat, men vi har valgt en facilitator på uddannelsen, som forstår at skabe læring online, hvor der både er fart på, tid til refleksion og masser af samarbejde. Lars Hajslund har været en af skaberne af Outdoor Institute og er en af de mest brugte online-undervisere i Danmark. Lars har 30 års erfaring med gæster, virksomhedsdrift, udvikling og undervisning, så han kender også til din verden.

Få en smagsprøve på både indhold og hvordan det er at være med til noget helt anderledes online på vores introduktionsmodul den 1. marts kl. 10. Deltagelse her er helt uden forpligtigelse. 

Du kan melde dig på introduktionen her

OPEN CALL TIL OVERNATNINGSVIRKSOMHEDER I AARHUSREGIONEN

Ønsker din virksomhed at skabe attraktive tilbud til en kundegruppe, der er i vækst?

Efterspørgslen på naturbaserede oplevelser og outdoor har aldrig været større. Gæsterne ønsker ophold, hvor aktiviteter i det fri er del af oplevelsen. Og de vil gerne betale for det.

Også i mødesektoren er der mulighed for ekstraomsætning ved at koble oplevelsestilbud på. 

Det skal bare være nemt

– både for overnatningsstedet og mødebookeren. Og der skal tænkes i nye produkter på tværs af værdikæder og nye målgrupper. 

Projektet “Kickstart outdoor- og naturbaserede oplevelser” sætter spot på at indfri ovenstående potentialer - vil du være med? 

Læs mere om, hvordan du kan skabe nye overnatningstilbud her

Dyk ned i en håndbog for outdoor- og naturbaserede oplevelser og forretning i Aarhusregionen.

Med denne håndbog forærer vi dig og din virksomhed 5 nyttige smutveje til optimering af dit vigtige arbejde med naturbaserede oplevelser i Aarhusregionen. Et redskab som kan være særlig vigtig i en coronatid, der har ramt os alle.

Du finder gode råd og inspiration til at optimere din forretning og din indtjening inden for naturbaserede oplevelser.

Download håndbogen her

Download håndbog