Aarhusregionen

Aarhus, Jyllands hovedstad, ligger i centrum af Danmark og har et moderne byliv, hvor du altid bliver mødt af en livlig og dynamisk stemning i hele gadebilledet. I Aarhus ligger oplevelserne som perler på en snor med alt inden for gåafstand.

Nyd en frokost midt i byen og tag derefter videre ud i Aarhusregionen. Her finder du alt inden for 45 minutter! Hyggelige strande, vilde temaparker, Danmarks smukkeste søområde og ikke mindst historierne, som venter på at blive fortalt.

Det lyder som magi – men i Aarhus området finder du det hele!

Aarhus

Aarhus

Aarhus, Danmarks anden største by har de seneste år fået topplacering som must-visit destination hos Vogue, Lonely Planet, CNN, National Geographic og Momondo, og det gør, at alle taler om byen. Lad dig derfor inspirere her på siden til dit ophold i Aarhus.

Park District i Aarhus regionen

Park District

Foretrækker du isbjørne og hajer frem for slanger og edderkopper? Hvad enten du er til besøg i en dyrepark, forlystelsespark eller Nationalpark, så er der fyldt med oplevelser at hente i Park District.

 

Lake District i Aarhusregionen

Lake District

Bliv inviteret indenfor i Danmarks måske aller smukkeste landskab - og nyd en tur ombord på den gamle hjuldamper, tag en tur i kano, på cykel - eller lige hvad du har lyst til.

Coast Lands

Coast Lands

Find håndklæde og badetøj frem - der står svømning på programmet! Det varme hvide sand har aldrig være skønnere. Eller nyd en tur til hest, en fisketur eller en tur i Fængslet ...

Heritage District

Heritage District

Tag på pilgrimsvandring på Hærvejen, som strækker sig fra nord til syd i Danmark og går igennem både Viborg og Silkeborg. Når du er i Silkeborg, må du huske at besøge Danmarks ældste mand ...

East Jutland – Within 1 Hour

Within 1 Hour - unike attraksjoner og fantastiske opplevelser i Aarhusregionen

VisitOdder          VisitDjursland          VisitSilkeborg           VisitViborg          VisitSamsø 
                 
VisitSkanderborg   VisitHorsens   VisitJuelsminde   VisitRanders  
                  
Business Region Aarhus