Aarhusregionen

Aarhusregionen

Aarhus, Jyllands hovedstad, ligger i centrum af Danmark og har et moderne byliv, hvor du altid bliver mødt af en livlig og dynamisk stemning i hele gadebilledet. I Aarhus ligger oplevelserne som perler på en snor med alt inden for gåafstand.

Nyd en frokost midt i byen og tag derefter videre ud i Aarhus Regionen. Her finder du alt inden for 45 minutter! Hyggelige strande, vilde temaparker, Danmarks smukkeste søområde og ikke mindst historierne, som venter på at blive fortalt.

Det lyder som magi – men i Aarhus området finder du det hele!

Cultural Capital Aarhus

Cultural Capital Aarhus

Kulturhovedstad Aarhus er en by med masser af spektakulære attraktioner, og byen har sågar fået topplacering som must-visit destination 2017 hos Vogue, Lonely Planet, CNN m.fl.

Park District i Aarhus regionen

Park District

Foretrækker du isbjørne og hajer frem for slanger og edderkopper? Hvad enten du er til besøg i en dyrepark, forlystelsespark eller Nationalpark, så er der fyldt med oplevelser at hente i Park District.

Lake District

Lake District

Bliv inviteret indenfor i Danmarks måske aller smukkeste landskab - og nyd en tur ombord på den gamle hjuldamper, tag en tur i kano, på cykel - eller lige hvad du har lyst til.

Coast Lands

Coast Lands

Find håndklæde og badetøj frem - der står svømning på programmet! Det varme hvide sand har aldrig være skønnere. Eller nyd en tur til hest, en fisketur eller en tur i Fængslet ...

Heritage District

Heritage District

Tag på pilgrimsvandring på Hærvejen, som strækker sig fra nord til syd i Danmark og går igennem både Viborg og Silkeborg. Når du er i Silkeborg, må du huske at besøge Danmarks ældste mand ...

VisitOdder          VisitDjursland          VisitSilkeborg           VisitViborg          VisitSamsø 
                 
VisitSkanderborg   VisitHorsens   VisitJuelsminde   VisitRanders  
                  
Business Region Aarhus