VisitAarhusregionen
Clausholm Slot i Favrskov

Favrskov

Favrskov ligger lige midt i Aarhusregionen - en oase med en bred vifte af aktiviteter, naturperler hyggelige små attraktioner og eget slot.

Natur så langt øjet rækker!

I det smukke landskab i Favrskov kan du finde fredede gravhøje fra stenalderen, gå langs hyggelige åløb og gennem den fredede Alling Ådal med moser og søer, som også huser mange forskellige dyre- og plantearter. Her er skove og enge og udstrakte landbrugsarealer - og ikke mindst et romantisk barokslot fra 1100 tallet - Clausholm Slot.

Også Gudenådalen går gennem Favrskov ved Ulstrup og Granslev Ådal, dannet af istiden, som satte tydelige spor i naturen.

Så uanset om du færdes til fods, på cykel eller i bil, er der aldrig langt til å og skov og mange skønne oplevelser i Favrskov.

Tag en tur ad de mindre veje og oplev både den skønne natur og de mange små landsbyer, som præger Favrskov. De største byer er Hammel, Hadsten og Hinnerup med  god infrastruktur og hyggelige shoppingmuligheder.

For inspiration til oplevelser, vandreture, natur og kultur, kan du hente appen Oplev Favrskov, eller kontakte os her, hvis du har øvrige spørgsmål.

På tur gennem Favrskov

må du ikke gå glip af ...

Det sker i Favrskov

Del dine oplevelser med os