VisitAarhusregionen
The Infinite Bridge - Den Uendelige Bro i Aarhus

Hvad kendetegner Aarhusregionen?

Store oplevelser, dynamik, livskvalitet og hygge, museer i verdensklasse, storslået natur, vilde oplevelser, gastronomiske højder, store events, arkitektur der gør en forskel for os mennesker - og et stort fokus på bæredygtighed og aktiviteter, der understøtter FN's verdensmål. 

Storbyen Aarhus, Danmarks anden største by, er midtpunktet i Aarhusregionen. Byen har Danmarks yngste befolkning og den højeste koncentration af studerende i Danmark.  Dette afspejler sig i den særlige atmosfære og energi, du møder i Aarhus. Samtidig er byen en af nordens ældste, anlagt af vikingerne for mere end 1200 år siden.

Aarhus

Den helt unikke natur.

Et af de største kendetegn er naturen. I Aarhusregionen finder du noget af Danmarks mest storslåede natur som bl.a. Nationalpark Mols Bjerge, Hærvejen, Himmelbjerget, Gudenåen og Søhøjlande. I det enestående istidslandskab i Nationalpark Mols Bjerge kan du på gåturen i bakkerne møde vildheste og græssende kvæg på de varme, solrige overdrev. Perlen i Danmarks istidsgeologi er det dramatiske landskab ved Hald Sø og de lyngklædte Dollerup Bakker ved Viborg.

Ud i naturen

Vilde og uforglemmelige oplevelser

Vilde aktiviteter, vilde dyr og attraktioner i verdensklasse. Ja, det er noget af det, du kan glæde dig til i din ferie i Aarhusregionen. Museer som ARoS, Den Gamle by og Moesgaard Museum er internationale anerkendte museer, og Djurs Sommerland og Tivoli Friheden kan levere både sus i maven, hvin og action. Og - så er der lige de mange fantastiske vilde dyr, som bare venter på dit besøg.

Mest besøgte attraktioner

Livskvalitet og hygge i regionens hyggelige byer

Men også den uhøjtidelige, afslappede og gæstfri atmosfære du møder i de dynamiske og kreative byer, gør et besøg i Aarhusregionen til noget helt særligt. Om du søger shopping, et lækkert måltid på lokale restauranter eller et besøge på både hyggelige og unikke attraktioner, er byer som Ebeltoft, Viborg, Silkeborg, Randers og Skanderborg et absolut hit.

Hyggelige byer i Aarhusregionen

Kort over Aarhusregionen

Byer og områder i Aarhusregionen

VisitDjursland
Mols Bjerge auf Djursland
VisitFavrskov
Clausholm Slot i Favrskov
VisitRanders
Mellerup færgehavn ved Randers
VisitSilkeborg
Mountain bike i Silkeborg skovene
VisitSkanderborg
Himmelbjerget i Søhøjlandet, VisitSkanderborg
VisitViborg
Viborg i Aarhusregionen
VisitAarhus
Aarhus Ø med view over Aarhus
VisitAarhus Convention
Job i VisitAarhus