Ree Park i Oplevelsesregionen i Aarhusregionen
ARoS Aarhus Kunstmuseum
Hvad vil du gerne opleve?
Luk

Oplev årets største begivenheder 2020

Er du til teater, musik, udstillinger, race eller markeder - eller skal det være store festivaler eller sportsbegivenheder, hvor du selv er en del af oplevelsen? I Aarhusregionen er der et hav af begivenheder, og nedenfor har vi udvalgt nogle af de største, som finder sted i 2020.

Ud i naturen

Frisk vind i håret, duften af lyng, fuglesang og natur så langt øjet rækker. Det enestående istidslandskab i Aarhusregionen byder på betagende naturoplevelser og en tidsrejse til dengang for mere end 10.000 år siden, hvor enorme gletsjere skubbede sand, grus og ler ind over området. Isen formede det storslåede og varierede landskab med søer, åer, skove, bakker og smukke udsigtspunkter.

Vidste du, at Danmarks længste vandløb, Gudenåen (158 km) bugter sig gennem Danmarks måske smukkeste landskaber ved Skanderborg, Viborg, Silkeborg og Randers.

Mød den rå natur

Danmark har fem nationalparker, og i Aarhusregionen har vi også en - Mols Bjerge på Djursland. Naturen fortæller og viser historien om, hvordan det danske landskab blev skabt tilbage i istiden. Bosætninger fra den tidligste stenalder har sat sit præg på området, og Nationalparken er hjem f...

Citybreak med kultur og hygge

Aarhus er Danmarks anden største by, som tiltrækker gæster fra hele verden. Her er et mangfoldigt udvalg af museer og attraktioner, gastronomi og shopping, livskvalitet og hygge - smuk natur og med spor af vilde vikinger i en af nordens ældste byer.

De bedste strande

Spændende museer