Gå til indhold
Mellerup ved Randers

Aarhusregionen

Børn hygger sig på Fregatten Jylland

Store oplevelser er vejen til livskvalitet

I Aarhusregionen finder du Danmarks anden største by Aarhus og en region med masser af muligheder for forkælelse, fornøjelse, fordybelse og fællesskab, uanset om du leder efter oplevelser i smuk natur eller er på udkig efter en skøn storbyferie.

Her er natur så langt øjet rækker. Festivaler, som er kendt både nationalt og internationalt. Kultur, hvor museer, attraktioner og arkitektur slå alle grænser, hygge og vikinger og masser af aktiviteter både ude og inde.

Aarhusregionen

Kort og geografi over regionen

Dyk ned i Aarhusregionen

Meet Me In The Aarhus Region

Søhøjlandet

Noget af det smukkeste Danmark finder du i Aarhusregionen - nærmere bestemt i Søhøjlandet mellem Skanderborg og Silkeborg.

Dyk ned i Søhøjlandet her

Hvad kendetegner Aarhusregionen?

Store oplevelser, livskvalitet og hygge, museer i verdensklasse, storslået natur, vilde oplevelser, gastronomiske højder, store events, arkitektur, der gør en forskel for os mennesker - og ikke mindst - et stort fokus på bæredygtighed og aktiviteter, der understøtter FN's verdensmål.

 

Læs mere om Aarhusregionen

Mange har taget vejen forbi Aarhusregionen

Her kan du blive inspireret af anerkendte bloggere og influencers og gå i spore af ...

 

Ro i kølvandet af filminstruktør Tomas Villum Jensen og komiker Jonas Schmidt, sejl i kano eller hop på cyklen med blogger Maria Rømer fra CurlyCamper ...

 

Læs mere og bliv inspireret her

Vidste du, at Danmarks længste vandløb, Gudenåen (158 km) bugter sig gennem Danmarks måske smukkeste landskaber ved Skanderborg, Viborg, Silkeborg og Randers.

Hvad siger de lokale?

Du kan også vælge at se og følge en lokal fra Aarhusregionen.

Kim, som elsker at sove i shelters og sanke mad i naturen, viser at en strand er mere end bare en badestrand, Line fra Aarhus holder af outdoor og tager dig med på vandring i Mols Bjerge og der vil støde flere til - så se og find dine 'lokale oplevelser' i Aarhusregionen.

Dinlokaleguide.dk

Naturen takker dig!

Vi passer på Aarhusregionen - sammen. Nyd derfor en dejlig ferie i vores område og tænk altid over, at det er den lille handling, der gør den store forskel.

10 grønne råd til et bæredygtigt ophold