skip_to_main_content

Aarhusregionen

Kort og geografi over regionen

Dyk ned i Aarhusregionen

Meet Me In The Aarhus Region

Søhøjlandet

Noget af det smukkeste Danmark finder du i Aarhusregionen - nærmere bestemt i Søhøjlandet mellem Skanderborg og Silkeborg.

Dyk ned i Søhøjlandet her

Hvad kendetegner Aarhusregionen?

Store oplevelser, livskvalitet og hygge, museer i verdensklasse, storslået natur, vilde oplevelser, gastronomiske højder, store events, arkitektur, der gør en forskel for os mennesker - og ikke mindst - et stort fokus på bæredygtighed og aktiviteter, der understøtter FN's verdensmål.

 

Læs mere om Aarhusregionen

Mange har taget vejen forbi Aarhusregionen

Her kan du blive inspireret af anerkendte bloggere og influencers og gå i spore af ...

 

Ro i kølvandet af filminstruktør Tomas Villum Jensen og komiker Jonas Schmidt, sejl i kano eller hop på cyklen med blogger Maria Rømer fra CurlyCamper ...

 

Læs mere og bliv inspireret her

Vidste du, at Danmarks længste vandløb, Gudenåen (158 km) bugter sig gennem Danmarks måske smukkeste landskaber ved Skanderborg, Viborg, Silkeborg og Randers.

Hvad siger de lokale?

Du kan også vælge at se og følge en lokal fra Aarhusregionen.

Kim, som elsker at sove i shelters og sanke mad i naturen, viser at en strand er mere end bare en badestrand, Line fra Aarhus holder af outdoor og tager dig med på vandring i Mols Bjerge og der vil støde flere til - så se og find dine 'lokale oplevelser' i Aarhusregionen.

Dinlokaleguide.dk

Naturen takker dig!

Vi passer på Aarhusregionen - sammen. Nyd derfor en dejlig ferie i vores område og tænk altid over, at det er den lille handling, der gør den store forskel.

10 grønne råd til et bæredygtigt ophold