Safaritur på den afrikanske savanne

Aarhusregionen

Kort over Aarhusregionen

Store oplevelser er vejen til livskvalitet

I Aarhusregionen finder du masser af muligheder for forkælelse, fornøjelse, fordybelse og fællesskab, uanset om du leder efter oplevelser i smuk natur eller er på udkig efter en storbyferie.

Her er natur så langt øjet rækker. Festivaler, som er kendt både nationalt og internationalt. Kultur, hvor museer, attraktioner og arkitektur slå alle grænser, hygge og vikinger og masser af aktiviteter både ude og inde.

Dyk ned i Aarhusregionen

Meet Me In The Aarhus Region

Hvad kendetegner Aarhusregionen?

Store oplevelser, livskvalitet og hygge, museer i verdensklasse, storslået natur, vilde oplevelser, gastronomiske højder, store events, arkitektur, der gør en forskel for os mennesker - og ikke mindst - et stort fokus på bæredygtighed og aktiviteter, der understøtter FN's verdensmål.

 

Læs mere om Aarhusregionen

Følg i sporet af ...

Bliv inspireret af anerkendte bloggere og influencers! 

 

Ro i kølvandet af filminstruktør Tomas Villum Jensen og komiker Jonas Schmidt, sejl i kano eller hop på cyklen med blogger Maria Rømer fra CurlyCamper ...

 

Læs mere og bliv inspireret her

Ro i kølvandet af filminstruktør Tomas Villum Jensen og komiker Jonas Schmidt

På tur med Villum & Schmidt

Vidste du, at Danmarks længste vandløb, Gudenåen (158 km) bugter sig gennem Danmarks måske smukkeste landskaber ved Skanderborg, Viborg, Silkeborg og Randers.

Naturen takker dig!

Nyd en dejlig ferie i Aarhusregionen og gør samtidig en lille forskel for miljøet.

10 grønne råd til et bæredygtigt ophold

På cykel i Aarhus

10 grønne tips!