Aarhus Jazz Festival

Årets største begivenheder

Foto: Aarhus Jazz Festival

Hvad skal du opleve i Aarhusregionen? Få her en oversigt over nogle af årets største begivenheder, som finder sted året rundt.

2020

Viborg Animation Festival
Viborg Animation Festival er Danmarks største animationsfestival fyldt med masser af gratis film, udstillinger, konferencer, foredrag, masterclasses og events for alle.
SCI-FI-CON
SCI-FI-CON er Danmarks største Star Wars og science fiction-messe, og samler det allerbedste fra science fiction og fantasy-universet i Arena Randers.

2021

Come2Live Slotskoncert
Come2Live i Frijsenborg Slotspark er en del af en række slotskoncerter med fokus på medrivende musikoplevelser, lækker mad, stærkt fællesskab og unikke omgivelser. Få en uforglemmelig god oplevelse hvor intet er overladt til detaljen, når Come2Live slår dørene op til en af årets smukkeste koncertoplevelser.
Viborg Snapsting
Viborg Snapsting er en helt unik spejling af en stor, gammel tradition, der har samlet lokale og gæster udefra i Viborg i mere end tusinde år. Det oprindelige Viborg Snapsting havde sin glansperiode fra midten af 1400-årene til den mistede pusten efter statsbankerotten i 1813.
NorthSide
NorthSide er en af Danmarks største musikfestivaler, hvor du kan opleve både danske og udenlandske topartister. Festivalen har et skarpt fokus på økologi og bæredygtighed og adskiller sig fra andre festivaler ved at være en byfestival tæt på Aarhus centrum.
Aarhus Pride
Aarhus Pride er en kamp- og festdag for lige rettigheder og muligheder og en hyldest til mangfoldigheden samt en accept af og respekt for alle LGBT+ personer.
Riverboat Jazz Festival
Riverboat Jazz Festival kan du opleve på Silkeborg søerne og på Gudenåen, i byens centrum, på torve og gader, på restauranter og værtshuse, i kirker, på spillestedet RAMPELYS, i telte placeret centralt i byen - kort sagt, overalt i byen.
Hærvejsmarchen
HÆRVEJSMARCHEN er Nordeuropas største IML Walking Association march. Den finder altid sted den sidste weekend i juni på de historiske og naturskønne ruter i og omkring Viborg. Og også byen Viborg summer af liv, når den berømte HÆRMARCH skydes igang.
Aarhus Jazz Festival
Aarhus Jazz Festival har gennem mange år været en af landets bedste jazz-festivaler - en smagfuld cocktail, hvor der altid er jazz for enhver smag.
Blomsterfestival i Tivoli Friheden
Hele juli måned kan du opleve Danmarks største blomsterfestival i Tivoli Friheden. Der vil hver eneste dag i juli være inspirerende aktiviteter og events - selvfølgelig med blomsten i centrum.
Verdensballetten
Verdensballetten på Møllerup Gods er en særlig oplevelse, der trækker mere end tusinde gæster til hvert år – blandt andet fra kongehuset. Her kan du hver sommer opleve ballet i verdensklasse under den åbne sommerhimmel foran Møllerup Gods midt i Nationalpark Mols Bjerge.
Moesgaard Vikingetræf
Til Moesgaard Vikingetræf mødes vikinger fra hele verden på Moesgaard strand. Oplev deres dagligliv, når vikingerne mødes for at vise deres kunnen inden for alt fra våbenbrug, ridning, kunsthåndværk, dagligvarer og mad.
Smukfest
Smukfest også kendt som Skanderborg Festival eller Danmarks Smukkeste Festival, er en dansk musikfestival som afholdes hver sommer i den anden weekend i august i Skanderborgs Dyrehave.
Randers Festuge
Randers Festuge er en tilbagevendende festival, som hvert år finder sted den første uge i august. Hen over ni dage kan du opleve den skønne stemning, der fylder Randers by med masser af store oplevelser inden for musik, kunst og debat.
Aarhus Festuge
Under Aarhus Festuge summer byen af liv og kultur. Oplev, hvordan pladser og byrum bliver forvandlet til kreative oaser, og nyd den helt særlige festuge-stemning, der hersker overalt i byen.
Outdoorfestivalen
Oplev et stort udvalg af aktiviteter i smukke naturomgivelser. Festivalen er for små, store, nybegyndere, øvede og personer med særlige behov – til lands, til vands og i luften.

Se mange flere begivenheder her