VisitAarhusregionen
The Infinite Bridge - Den Uendelige Bro i Aarhus

Lær Aarhusregionen at kende

Store oplevelser er vejen til livskvalitet, og i Aarhusregionen byder vi på masser af muligheder for forkælelse, fornøjelse, fordybelse og fællesskab, uanset om du leder efter oplevelser i smuk natur eller en storbyferie.

Aarhusregionen - her deler vi glæderne

Som Danmarks næststørste by er Aarhus midtpunktet for en region med iderige, aktive og kreative byer, unik natur med en nationalpark og kilometer lange strande - og ikke mindst med masser af kunst og kultur i verdensklasse. 

Og vi deler gerne alle glæderne med dig. 

Kreativt og levende byliv

I Aarhusregionens byer finder du et historisk miljø, som byder på et kreativt og levende byliv med fascinerende og engagerende attraktioner og også muligheder for shopping og smagsprøver på det danske køkken med friske, lokale råvarer.

Unik og storslået natur 

Samtidig byder regionen på fantastisk natur så langt øjet rækker: Et 360 kilometer blåt bånd af kyst og strand indrammer et storslået og varieret landskab med søer, åer, skove, bakker og utallige smukke udsigtspunkter. 

Aarhus - storby og kulturby

Den fornemme titel som Europæisk Kulturhovedstad i 2017 har betydet, at kulturen i dag står stærkere end nogensinde i Aarhus og Aarhusregionen.

Det tiltrækker gæster fra hele verden og placerer Aarhusregionen som den største turistdestination i Danmark uden for hovedstaden målt på geografi og turismeomsætning.