Radisson Blu Scandinavia Hotel Aarhus
Møder og konferencer

i Aarhusregionen

Kaløvig Center

Møder og konferencer ...

og alt det, der dertil hører!

Hold dit næste møde eller konference i Aarhusregionen, som byder på mødefaciliteter i alle afskygninger - fra stort til småt - ude og inde - unikke og traditionelle - i et storbymiljø i Aarhus, Danmarks anden største by - og samtidig i en region som dækker noget af Jyllands smukkeste natur.

Dyk ned i mulighederne her på siden og find inspiration til dit næste møde i Aarhus, på Djursland, i Favrskov, Silkeborg, Skanderborg, Randers eller i Viborg - ja, i hele Aarhusregionen.

COVID-19

Udviklingen i Covid-19-smitten ændrer sig hele tiden.

Hos HORESTA kan du finde de til en hver tid gældende retningslinjer vedr. forsamlingsforbud, pladskrav og åbningstider.

Du kan finde al info på denne side.

For al anden information om Covid-190 henviser vi til

Sundhedsstyrelsens hjemmeside.

Konference- og mødesteder

Søger du et mødelokale? Står du for at skulle afholde en konference, et møde eller en kongres, finder du helt sikkert det helt rigtige i Aarhusregionen, som ud over at rumme Aarhus også har tilbud på Djursland, i Favrskov, Randers, Silkeborg, Skanderborg og i Viborg.

Giv mødet og festen kant! 

Teambuilding & Incentives I Aarhusregionen finder du et væld af muligheder for aktiviteter uden for mødelokalet. Prøv bl.a. kræfter med træklatring, bueskydning, sejl i kano eller kajak, sæt fokus på madlavning eller noget helt andet.

Gå direkte til søgning ...

Her kan du benytte forskellige filtreringer, få oversigt på kort og bl.a. søge efter størrelse på mødelokaler m.m.

Se oversigten

Inspirationsture

Styrk dit kendskab til relevante møde- og konferencesteder i Aarhusregionen.

Professionel kongresarrangør (PCO)

Få assistance til dit kongres- og mødearrangement med alt lige fra mødested til inspirerende middage. Kongreskompagniet er en professionel kongresarrangør med base i Aarhus, som hjælper med alt fra planlægning til afvikling af enhver form for kongres- og mødearrangement i Danmark og udland...

VisitAarhus Convention Bureau

Gratis hjælp og rådgivning

Du kan også kontakte vores kollegaer i VisitAarhus Convention Bureau, som yder skæddersyet hjælp til alle, der har interesse i at afholde konferencer, kongresser og møder i Aarhus. Denne service er gratis og uden kommission.

VisitAarhus Convention Bureau

Gå til VisitAarhus Convention Bureau

Foto: Kim Wyon, VisitDenmark