Radisson Blu Scandinavia Hotel Aarhus
Møder og konferencer

i Aarhusregionen

Kaløvig Center

Hold dit næste møde eller konference i Aarhusregionen, som byder på mødefaciliteter i alle afskygninger - fra stort til småt - ude og inde - unikke og traditionelle - i et storbymiljø i Aarhus, Danmarks anden største by - og samtidig i en region som dækker noget af Jyllands smukkeste natur.

Dyk ned i mulighederne her på siden og find inspiration til dit næste møde i Aarhus, på Djursland, i Favrskov, Silkeborg, Skanderborg, Randers eller i Viborg - ja, i hele Aarhusregionen.

Inspirationsture

Styrk dit kendskab til relevante møde- og konferencesteder i Aarhusregionen.   I VisitAarhus Convention Bureau har vi en vision om at skabe de bedste forudsætninger for dig, som har interesse i at afholde møder, konferencer og events i Aarhusregionen.

Konference- og mødesteder

Søger du et mødelokale? Står du for at skulle afholde en konference, et møde eller en kongres, finder du helt sikkert det helt rigtige i Aarhusregionen, som ud over at rumme Aarhus også har tilbud på Djursland, i Favrskov, Silkeborg, Skanderborg og i Viborg.

Gå direkte til søgning ...

Her kan du benytte forskellige filtreringer, få oversigt på kort og bl.a. søge efter størrelse på mødelokaler m.m.

Se oversigten

VisitAarhus Convention Bureau

Gratis hjælp og rådgivning

Du kan også kontakte vores kollegaer i VisitAarhus Convention Bureau, som yder skæddersyet hjælp til alle, der har interesse i at afholde konferencer, kongresser og møder i Aarhus. Denne service er gratis og uden kommission.

VisitAarhus Convention Bureau

Gå til VisitAarhus Convention Bureau

Foto: Kim Wyon, VisitDenmark