VisitAarhusregionen
Kaløvig Center

Inspirationsture

Hold dig opdateret på mødemarkedets tendenser, og styrk dit kendskab til relevante møde- og konferencesteder i Aarhusregionen

Fremtidige inspirationsture:

Hold din næste konference hos GUESTapart, et unikt mødested i Aarhus
Seminar: hybridmøder (16/3/21)

Et hybridmøde om hybridmøder. Målet er at gøre dig klogere på den nye tendens, og give dig indsigt, som styrker dine kompetencer, når du selv skal overveje og måske planlægge et hybridmøde i fremtiden. Få gode råd, vigtige overvejelser, andres erfaring mm. 

Caféliv ved Remstrup Å ved Silkeborg
Outdoor-arrangementet (ny dato følger)

Bliv klogere på hvorfor, hvordan og hvornår man aktivt kan bruge Outdoormøder til at optimere outputtet på møder og konferencer. Dette arrangement foregår fysisk og var planlagt i 2020, men udsat grundet Covid-19.

Your rainbow panorama på toppen af ARoS Aarhus Kunstmuseum
Arrangementer i store kulturinstitutioner (ny dato følger)

Oplev inspirerende kulturinstitutioner i Aarhusregionen, der kan skabe helt særlige rammer for større møder og konferencer. Vær samtidig med til at støtte lokalområdet og Danmarks kulturarv. Dette arrangement foregår fysisk og var planlagt i 2020, men udsat grundet Covid-19.

 

Hvorfor tilbyder VisitAarhus Convention Bureau disse ture?

Det skal være nemt og effektivt at finde det helt rigtige mødested i Aarhusregionen, og samtidig styrke sin faglige viden inden for mødeindustrien. VisitAarhus Convention Bureau tilbyder dig derfor gratis, målrettede inspirationsture - virtuelt som fysisk. Turene er inddelt i temaer, så du nemt kan vælge de emner ud, der er relevante for dig og din virksomhed. Målet er at sikre relevansen i indholdet, optimere dit tidsforbrug og øge din værdiskabelse som mødebooker.

Har du nogle særlige ønsker til tema, er du altid velkommen til at kontakte Anneke Dreyer fra erhvervsturismeteamet i VisitAarhus, der står for planlægning af turene. Der vil i fremtiden komme flere ture, med nye fokusområder.
 

Hvem kan deltage?

Turene er forbeholdt dig, der booker og køber møder – både fra private virksomheder såvel som offentlige institutioner – og med interesse og mulighed for at afholde arrangementer i Aarhusregionen.

Kommer du ikke fra Aarhusregionen og har brug for transport for at kunne deltage, kan vi tilbyde shuttle-transport og mulig overnatning hvis nødvendigt. Kontakt Anneke Dreyer og hør mere om mulighederne. 

Afholdte arrangementer

Har du spørgsmål?

Kontakt mig, jeg er her for at hjælpe

Andreas Horn Jensen
Chef for Erhvervsturisme

Chef for Erhvervsturisme

agh@visitaarhus.com

Direkte:+45 41 12 46 07