Kaløvig Center

Inspirationsture

Foto: Kaløvig Center

Styrk dit kendskab til relevante møde- og konferencesteder i Aarhusregionen.

Hvorfor tilbyder VisitAarhus Convention Bureau disse ture?

Det skal være nemt og effektivt at finde det helt rigtige mødested i Aarhusregionen. VisitAarhus Convention Bureau tilbyder dig derfor gratis, målrettede inspirationsture. Turene er inddelt i temaer, så du nemt kan vælge de emner ud, der er relevante for dig og din virksomhed. Målet er at sikre relevansen i indholdet, optimere dit tidsforbrug og øge din værdiskabelse som mødebooker.

Har du nogle særlige ønsker til tema, er du altid velkommen til at kontakte salgschef i VisitAarhus, Andreas Horn Jensen, der står for planlægning af turene. Der vil i fremtiden komme flere ture, med nye fokusområder.
 

Hvem kan deltage?

Turene er forbeholdt dig, der booker og køber møder – både fra private virksomheder såvel som offentlige institutioner – og med interesse og mulighed for at afholde arrangementer i Aarhusregionen.

Kommer du ikke fra Aarhusregionen og har brug for transport for at kunne deltage, kan vi tilbyde shuttle-transport og mulig overnatning hvis nødvendigt. Kontakt Andreas Horn Jensen og hør mere om mulighederne. 

Fremtidige inspirationsture:

Virtuel rundvisning af Radisson-hotellerne i Aarhus
Kom med på en sjov, anderledes og inspirerende rundvisning når Radisson RED Aarhus og Radisson Blu Scandinavia Hotel Aarhus byder velkommen indenfor med en live virtuel rundvisning af deres to fantastiske hoteller i hjertet af Smilets By.
Outdoor-arrangementet
Bliv klogere på hvorfor, hvordan og hvornår man aktivt kan bruge Outdoormøder til at optimere outputtet på møder og konferencer.
Det nye Aarhus
Aarhus er en by i hastig forandring, og mange nye mødemuligheder skyder frem. Bliv opdateret om de mange muligheder i Aarhus og se de nyeste steder.
Arrangementer i store kulturinstitutioner
Oplev inspirerende kulturinstitutioner i Aarhusregionen, der kan skabe helt særlige rammer for større møder og konferencer. Vær samtidig med til at støtte lokalområdet og Danmarks kulturarv.
Det grønne møde på Djursland
Styrk din bæredygtige viden, og oplev nogle af de grønneste mødesteder på Djursland i Aarhusregionen, herunder to spisesteder, der begge har modtaget Michelins nye bæredygtighedspris.

Har du spørgsmål?

Kontakt mig, jeg er her for at hjælpe