Gå til indhold
Aarhus by med udsigt til ARoS og Musikhuset Aarhus
Lad os mødes

i Aarhusregionen

Mere end bare et møde - i Aarhusregionen

Et møde er ikke bare et møde. Selvom vores mødekultur har udviklet sig, og der i dag findes flere digitale alternativer, kan de personlige møder ikke altid erstattes. Mærk energien, få ny inspiration og nye impulser og hold dit næste møde ude af huset - i Aarhusregionen.

Vidste du, at 76% foretrækker at mødes ansigt-til-ansigt?

Kilde: Doodle, The state of Meetings, 2019

Få gratis hjælp – og spar tid

Ud fra dine behov og ønsker hjælper vi med at afdække Aarhusregionens muligheder for mødesteder, hoteller, gruppeaktiviteter og meget mere.

VisitAarhus er din professionelle sparringspartner.

Vi tjekker ledighed og indhenter gerne tilbud ud fra dine personlige ønsker og behov – uanset om det er en lille firmafest, et møde eller en stor konference.

Og vores hjælp er gratis og uden kommission.

Kontakt os

Ring til os eller send os en mail og få hjælp med det samme!

Tlf: +45 41 12 46 07

Vidste du, at Aarhusregionen er placeret som den største turistdestination uden for hovedstaden målt på geografi og turismeomsætning?

Referencer

Det siger tidligere mødearrangører ...

”Vi fik meget mere, end vi turde håbe på. VisitAarhus Convention Bureau afsatte omgående mandskab til at hjælpe os, og de var afgørende for, at vi fik samlet alt materiale, forespurgt på priser og opsat budget for to forskellige konferencelokaliteter.”

Klaus Seiersen - Dansk Center for Partikelterapi

”Jeg har flere gange benyttet mig af VisitAarhus’ services og har altid oplevet kompetent og seriøs hjælp. Her har VisitAarhus hurtigt formået at sætte sig ind i mine behov og hjælpe med at åbne deres destination og netværk op for mig.

Dette har både sparret mig for rigtigt meget tid, men det har samtidigt været med til at sikre, at vores planlægning har fungeret bedre, og vi hurtigt fandt de rigtige løsninger til os og vores arrangement. Jeg kan derfor på det varmeste anbefale alle, der skal planlægge arrangementer i Aarhusregionen at tage fat i VisitAarhus – Og det er endda gratis at bruge dem.”

Hanne Aaskov Paroli, Chefsekretær Center for Klima og Erhverv

Bliv inspireret til dit næste møde

Aarhusregionen byder dig velkommen med et væld af muligheder for hoteller, mødesteder, teambuildingaktiviteter, naturoplevelser, AV-leverandører og meget mere – fra internationale konferencehoteller til alternative og finurlige mødelokaler i et levende byliv og i enestående naturomgivelser.

Her finder du en helt særlig gæstfrihed og et nærvær, der sætter den personlige relation i fokus og giver plads til fordybning midt i en travl hverdag.

Vidste du, at Aarhusregionen dækker hele 8 kommuner, og vi hjælper i dem alle? Aarhus, Silkeborg, Viborg, Syd- og Norddjurs, Skanderborg, Randers og Favrskov.

Nysgerrig?

Bliv inviteret med til vores gratis inspirationsture og faglige seminarer, der styrker din mødefaglige viden og øger dit kendskab til Aarhusregionens muligheder.

Få en invitation til det næste arrangement - TILMELD DIG HER