Gå til indhold
VisitAarhus - Den uendelige bro

Organisationen VisitAarhus

VisitAarhus er Aarhusregionens officielle turistorganisation (DMO), der dækker over storbyen Aarhus samt de omkringliggende byer og områder Djursland, Favrskov, Silkeborg, Skanderborg, Randers og Viborg.

Destinationssamarbejdet blev dannet af organisationen VisitAarhus i 2019 og omfatter i dag otte øst- og midtjyske kommuner. VisitAarhus er en erhvervsdrivende fond, der har til formål at medvirke til at udvikle turismen, markedsføre destinationen som rejsemål for ferie- og erhvervsturister samt bidrage til, at turismen i området skaber resultater lokalt, regionalt og nationalt.

Mød VisitAarhus

VisitAarhus' Strategi

A GREAT PLACE TO LIVE IS A GREAT PLACE TO VISIT

Bæredygtig vækststrategi for turismen i Aarhusregionen fra 2021

Læs strategien her

Bæredygtighed og grønne valg

Bæredygtighedscertificeringer, klimavenlige tiltag og mærkeordninger - find nedenfor information og inspiration til, hvordan du kan optimere din virksomhed og dine produkter ift. at få et bedre klimaaftryk til glæde for dig, vores gæster og hele Aarhusregionen.

Vidste du, at Aarhus er verdens 3. mest bæredygtige turistdestination?

Aarhus er blevet rangeret som verdens 3. mest bæredygtige turistdestination på ’The Global Destination Sustainability Index’ (GDS-Index). Læs mere her.

Download billeder og video

Turismesamarbejde

Se hvordan vi i Aarhusregionen samarbejder om at styrke turismen i hele regionen. Du og din virksomhed kan også være med.

 

Læs mere her