Dollerup Bakker ved Hærvejen

Presse

ARoS Aarhus Kunstmuseum

Pressekontakt

Kontakt os, hvis du har brug for oplysninger eller inspiration til oplevelser i Aarhus og Aarhusregionen, til vores aktiviteter m.v.

Kommunikation og pressekontakt i VisitAarhus

Aarhusregionen i medierne

Her på siden kan du læse udvalgte artikler som journalister og bloggere skriver om Aarhus og hele Aarhusregionen - både nationalt og internationalt. Vær opmærksom på at artikler efter en periode kan være sat offline. See what journalists and bloggers write about Aarhus.

Pressefotos og loger

Pressemeddelelser

VisitAarhus mediacenter

Aarhusregionens DNA

Her deler vi glæderne

Få inspiration til Aarhus

Vidste du, at Aarhus udvider med flere hoteller i de kommende år, hvor Brøchner hostel og Radisson Red åbner dørene i centrum af Aarhus og dertil kommer et helt nyt konferencecehotel på Aarhus Ø.

Just Another City - Aarhus

Foto: VisitAarhus

Årets største begivenheder

Hvad skal du opleve i Aarhusregionen? Få her en oversigt over nogle af årets største begivenheder, som finder sted året rundt.

De mest besøgte attraktioner

Oplev de 30 mest besøgte attraktioner i Aarhusregionen. Og netop i Aarhusregionen finder du nogle af Danmarks topattraktioner, som er en god blanding af zoologiske haver, forlystelsesparker og museer.

Tilgængelighed

Kom hurtigt og nemt til og fra Aarhus uanset om du er i bil, bus, med tog eller fly.

Aarhus og hele Aarhusregionen i tal

VisitAarhus’ Turismebarometer giver dig et historisk overblik af turismen inden for de geografiske områder: Aarhus, Djursland, Randers, Silkeborg, Skanderborg og Viborg.

Statistikker, analyser og rapporter

Foto: Gottlieb & Co, Comwell Aarhus