Shopping i Latinerkvarteret i Aarhus
Find dine favoritoplevelser

i Aarhusregionen

Gudenåen ved Silkeborg

Meget mere, end du kan forestille dig

Se og oplev Aarhusregionen

- og mød noget af Danmarks smukkeste natur, Danmarks næststørste by Aarhus og en oplevelsesregion, hvor attraktioner ligger som perler på en snor. 

Her lokker kultur, caféliv og shopping, en natur med alt fra bjerge til skove og skønne strande - og kulturperler, som du ikke kan finde andre steder.

Er du til kultur eller natur?

eller måske begge dele ...

Aarhus

Aarhus er Danmarks anden største by og en by fuld af spektakulære attraktioner. Det kan måske være svært at forestille sig i så lille et område, men tjek programmet i Musikhuset Aarhus, Nordeuropas største kulturhus, oplev den internationale stemning på ARoS Aarhus Kunstmuseum eller mærk d...

Ud i naturen

Frisk vind i håret, duften af lyng, fuglesang og natur så langt øjet rækker. Det enestående istidslandskab i Aarhusregionen byder på betagende naturoplevelser og en tidsrejse til dengang for mere end 10.000 år siden, hvor enorme gletsjere skubbede sand, grus og ler ind over området.

Zentrum für Erlebnisse, Freude und Lebensqualität

Kulturelle højdepunkter

Når du søger kulturoplevelser, er Aarhusregionen et rigtig godt sted at søge. Her er museer i verdensklasse lige fra købstadsmuseum til vikingemuseum og flere kunstmuseer. Her er Nationalpark og Hærvej - begge skabt i istiden.

Action & Fart

Prøv en tur i Danmarks største rutschebaner, et frit fald på 40 meter, forlystelser for vågehalse eller få fart på i en gokart eller i tag en tur i Danmarks længste udendørs vandrutchebane. Vilde oplevelser er der nok af - og både for store og små.

Alverdens dyr

Kom tæt på dyrene i Aarhusregionen, hvor der er plads til, at dyrene har de bedste vilkår.

Gastronomi og gode madoplevelser

Nyd en dejlig middag i Aarhusregionen, tag på café eller find og besøg de hyggelige og unikke lokale 'smagsoplevelser', som ligger gemt rundt i hele Aarhusregionen.

Gastronomi og gode madoplevelser

Foto: Restaurant Ombord, RAISFOTO

Guld i Købstæderne

I Aarhusregionen finder du hyggelige og afslappede byer med charmerende gader, nære og næsten familiære shopping- og cafémiljøer, som på bedste vis inviterer til hyggelige ophold med venner og familie.

Årets største begivenheder

Hvad skal du opleve i Aarhusregionen? Få her en oversigt over nogle af årets største begivenheder, som finder sted året rundt.

Oplev meget mere ...