Anretning hos Langhoff og Juul i Aarhus

Fra Michelin-stjerner til Street-food

Foto: Raisfoto, Langhoff & Juul

Glæd dig til fantastiske madoplevelser. I Aarhus mærker du helt klart at mad har en helt speciel plads i de lokales hjerter. Restauranttilbuddet er mangfoldigt med alt lige fra Michelin-stjerner til Street-food.

Hyggelige caféer i Latinerkvarteret

Spadserer du gennem byen mod Latinerkvarteret, bør du slå en smuttur forbi Mejlgade, som har et fantastisk udvalg af grillbarer, som serverer lækre små retter til gode priser. Atmosfæren er hyggelig og afslappet, og skulle der ikke være et ledigt bord at opdrive tilbyder de populære restauranter også take-away.

I Latinerkvarteret finder du desuden butikker som tilbyder lækre chokolader og oste, økologiske bagerier, kostelige kaffebarer og mange andre fristelser. Du kan også slå dig ned på en af restauranterne, som ligger langs med Aarhus Å.

Kreative retter i hyggelige omgivelser

Vil du finde det allerbedste, som Aarhus byder på i madverdenen, skal du tage forbi hos FrederikshøjGastroméDomestic eller Substans, som alle har hver sin Michelin-stjerne. De fire Michelin-restauranter serverer mad fra det nordiske og det franske køkken, og udmærker sig ved at balancere klassisk, moderne og eksperimentel madlavning.

Vidste du, at du i Aarhus kan nyde lækker mad på flere Michelin-restauranter, men også at du for rimelige priser kan få en helt udsøgt Michelin oplevelse på en Michelin Bib Gourmand restaurant.

Michelin restauranter

Flere restauranter får Michelin stjerner i Aarhus - og det gastronomiske niveau er højt, for byens kreative gourmetkokke går ikke på kompromis med kvaliteten. De fire restauranter byder på unikke serveringer og service. Derudover har flere restauranter også Bib Gourmand.

Madmarkeder i Aarhus

Ud over de mange restauranter og gourmetoplevelser, byen byder på, finder du også madmarkeder af høj kvalitet, når sulten eller lysten til gastronomisk inspiration melder sig. Nogle af markederne er faste, andre dukker op i ny

Pop up markeder og lokale råvarer

I løbet af foråret og sommeren dukker der flere pop-up markeder op rundt omkring i byen – for eksempel Food Festival, som er Nordens største madfestival. Festivalen byder på fantastiske madoplevelser og spændende events for foodies. Er du i Aarhus en onsdag eller lørdag, er et besøg på grøntmarkedet på Ingerslev Boulevard noget du ikke skal gå glip af.

Pop up markeder og lokale råvarer

Foto: Photopop, VisitAarhus

Få en god nattesøvn i Aarhus

Hvor vil du overnatte? I centrum af Aarhus, ved vandet, i skoven eller måske i det grønne ude på landet - på hotel, camping, vandrerhjem eller hos private - valget er dit.

Overnatning i Aarhus

Foto: Hotel Oasia Aarhus