VisitAarhusregionen
Ree Park i Oplevelsesregionen i Aarhusregionen

Alverdens dyr

De bedste zoos, dyreparker og Safari - I Aarhusregionen kan du komme helt tæt på både vilde og tamme dyr, og her er der i særlige grad taget hensyn til dyrene, hvor der er plads til, at de kan røre sig i helt naturlige omgivelser.

Mød hajer og havdyr

I Kattegatcentret i Grenaa kan du mærke gyset, når hajerne viser deres faretruende tandsæt, og komme helt tæt på mere end
250 forunderlige og farvestrålende arter af havdyr i bassinerne.

Vilde dyr og aktiviteter i safariparken

Ree Park Safari, der er opdelt i fire kontinenter, hvor dyrene har mest mulig plads og muligheder for fysisk udfoldelse. Og så kan du naturligvis komme helt tæt på løverne, geparderne, bjørnene og de mange andre dyr.

Isbjørne, brunbjørne og ulve

I Skandinavisk Dyrepark kan du i det store, naturlige parkområde komme tæt på dyr fra hele Norden, møde flotte isbjørne, brunbjørne, ulve og mange andre nordiske dyr og være med, når dyrepasserne fodrer rovdyrene.

Odder, grævlinger og underjordiske huler

AQUA Akvarium og Dyrepark ved Silkeborg viser den danske naturs hemmeligheder og mange af de dyr, vi kender, men aldrig har set: legesyge oddere, grævlinger i underjordiske huler og glubske kæmpegedder.

Tropeeventyr og eksotiske oplevelser

Er du til unikke, eksotiske oplevelser, så inviterer Randers Regnskov indenfor til et sandt tropeeventyr med frodige grønne omgivelser, brusende vandfald og et mangfoldigt dyreliv med arter fra fem verdensdele.

Find dit favoritsted nedenfor.

Liste
Kort