VisitAarhusregionen
Nyd efteråret i

Aarhusregionen

Munkholm Zoo

Tag et pusterum

- og nyd det skønne efterår.

 

Det er blevet efterår. Naturens farver går fra grøn til gul, og de lange dage bliver kortere. Efteråret er farvernes fest og er en skøn tid til oplevelser for store og små, og rundt i Aarhusregionen kan du finde masser af outdoor-aktiviteter og smagsoplevelser at gå på opdagelse i. Her er masser af oplevelser, uanset om du søger den smukke natur eller er på udkig efter en storbyferie med kunst og kultur.

Naturens skatkammer

Aarhusregionen byder på en alsidig natur fra det frodige søhøjland, over de åbne sandede heder til de langstrakte kyster. Det alsidige landskab er grobund for de vildeste smagsoplevelser her om efteråret.

 

Udforsk naturens skatkammer

Nyd naturen

Ingen steder i Danmark møder du så forskellige landskaber og naturområder som i Aarhusregionen - og også her byder efteråret på nye opdagelser og skønne oplevelser. Tag f.eks. en tur til den netop udpegede Naturnationalpark ved Fussing Ø, til Danmarks længste å Gudenåen eller en tur i Nationalpark Mols Bjerge

 

Nyd naturen 

Begivenheder - naturen inviterer

Her kan du også tage del i events som fejring af Naturens dagMols Bjerge-stien rundtHimmelbjerg-vandringSkinnecykler ud i det blåTour de Gudenåen, Svampetur med Molslaboratoriet, Søhøjlandets 6 toppe og meget mere.

 

Tag del i naturens begivenheder

Gys og sjov

Efterårsferie for børn og barnlige sjæle

 

Halloween, vilde dyr og masser af skattejagter - er nogle af de aktiviteter, du og familien kan tage del i i efterårsferien i Aarhusregionen.

Guide til de bedste oplevelser