Dragen i Djurs Sommerland

Tag børnene med

Foto: Djurs Sommerland

Tag børnene med på ferie i Aarhusregionen - her er forlystelser, rutshebaner, vandland, dyreparker, fart, leg og sjov for både store og små.

Leder du efter sted at tilbringe en herlig feriedag med hele familien, så er en tur til en af Aarhusregionens hyggelige dyreparker og sjove forlystelsesparker altid et hit. 

Midt på Djursland ligger Nordens største sommerland, Djurs Sommerland. Her finder du Danmarks største og længste rutschebaner, et stort vandland og over 60 forlystelser, der byder på fart, leg og sjov for både store og små.

Også forlystelsesparken Tivoli Friheden i hjertet af Aarhus tilbyder ud over 40 spændende forlystelser og Danmarks højeste fritfaldstårn på 65 meter også på et stort underholdningsprogram med events, teater og koncerter med kendte kunstnere.

Djurs Sommerland - Nordens største sommerland

Tag i Djurs Sommerland, og prøv Danmarks største rutschebaner og over 60 sjove forlystelser for hele familien.

Tivoli Friheden

Besøg Tivoli Friheden midt i hjertet af Aarhus og få sjov, hygge og action i en forlystelsespark, der byder på oplevelser for hele familien! De fantastiske grønne områder i parken er i år endnu skønnere med et hav af blomster i Danmarks største Blomsterfestival.

Mød dyrene

Børnene kommer virkelig i centrum i områdets mange dyreparker. Her kan de se, når hajer bliver fodret, opleve isbjørne, brunbjørne, ulve og legesyge oddere, grævlinger og glumske kæmpegedder.

Randers Regnskov

I Randers Regnskov får du en tropisk oplevelse med fritlevende aber, leguaner og dovendyr. Regnskoven er et sandt sansebombardement af natur- og dyreoplevelser.

Kattegatcentret, Danmarks Hajcenter

Mærk gyset, når Danmarks eneste sandtigerhaj i Kattegatcentret i Grenaa viser tænder, ro i kajak på ishavet og forelsk dig i de nuttede sæler! Om du foretrækker at være tørskoet tilskuer eller tør kaste dig ud på dybt vand i dykkerdragt, så står Kattegatcentret klar med et hav af ople...

AQUA Akvarium & Dyrepark

AQUA er et helt specielt sted i Danmark, hvor du kan møde danske dyr i vildt naturlige omgivelser. Præcis som i naturen – bare tættere på.

Skandinavisk Dyrepark

Midt på Djursland ligger Danmarks mest naturlige dyrepark, Skandinavisk Dyrepark. Her er masser af plads til både dyr og mennesker. Og - dyrene har det helt vildt i Skandinavisk Dyrepark!

Ree Park Safari

Besøg Ree Park Safari og få et uforglemmeligt besøg i dyrenes spændende verden med vilde oplevelser og aktiviteter blandt dyr fra eksotiske verdensdele.

På kanotur med familien

Følg Line Wagener fra Alleud.dk på en kanotur med hele familien på en dagstur for nybegyndere i kano til Avnsø ved Silkeborg.

Læs mere her

Følg Line Wagener fra Alleud.dk på en kanotur med hele familien

Foto: Alleud.dk

Tag børnene med på legepladsen

Legepladser

Foto: VisitDenmark

Det regner ...

... og hvad så!

Det regner ...

Foto: Rush Danmark

Tag børnene med til ...

Aarhus

I Aarhus er der masser af familieoplevelser, hvor I kan nyde at være aktive sammen, hygge jer og rigtig have fokus på familien. Få sus i maven, se, pr...

Djursland

Rundt om hjørnet venter dig og din familie et eldorado af oplevelser, så der bliver fart over feltet, hvis du skal nå det hele. Der skal også være tid...

Silkeborg

Kom tæt på naturen og dyrene i AQUA Akvarium & Dyrepark og SilkeborgØrnereservat, Rovfugleshow og Bisonfarm. I kan også prøve kræfter med de mange...

Randers

Kom helt tæt på dyrene i Randers Regnskov, klæd dig ud som ridder eller prinsesse i Museum Østjyllands flotte udstilling om Middelalderens mennesker, ...