VisitAarhusregionen
Dragen i Djurs Sommerland

Tag børnene med

Tag børnene med på ferie i Aarhusregionen - her er forlystelser, rutshebaner, vandland, dyreparker, fart, leg og sjov for både store og små.

Leder du efter sted at tilbringe en herlig feriedag med hele familien, så er en tur til en af Aarhusregionens hyggelige dyreparker og sjove forlystelsesparker altid et hit. 

Midt på Djursland ligger Nordens største sommerland, Djurs Sommerland. Her finder du Danmarks største og længste rutschebaner, et stort vandland og over 60 forlystelser, der byder på fart, leg og sjov for både store og små.

Også forlystelsesparken Tivoli Friheden i hjertet af Aarhus tilbyder ud over 40 spændende forlystelser og Danmarks højeste fritfaldstårn på 65 meter også på et stort underholdningsprogram med events, teater og koncerter med kendte kunstnere.

Mød dyrene

Børnene kommer virkelig i centrum i områdets mange dyreparker. Her kan de se, når hajer bliver fodret, opleve isbjørne, brunbjørne, ulve og legesyge oddere, grævlinger og glumske kæmpegedder.

På kanotur med familien

Følg Line Wagener fra Alleud.dk på en kanotur med hele familien på en dagstur for nybegyndere i kano til Avnsø ved Silkeborg.

Læs mere her

Tag børnene med på legepladsen

Det regner ...

... og hvad så!