Gå til indhold
Julehygge i Den Gamle By
Din guide til

Jul og juleophold

Jul på Gammel Estrup

På grund af nye coronarestriktioner fra 19. december kan mange af begivenhederne være aflyst, og attraktionerne kan være lukket.

Jul i Aarhusregionen

Julestemning og julehygge vil, selv om alting er anderledes i år, være nærværende overalt i Aarhusregionen - måske endda i endnu højere grad i år. På byernes torve, i gågader og stræder bliver tusindvis af julelys tændt og spreder julehygge og glæde i den mørke tid. 

Find de bedste juleoplevelser

Vidste du, at et besøg på et museum også kan være en stor oplevelse - udenfor? 
Mange attraktioner ligger i naturskønne omgivelser - udnyt det, og udvid jeres museumsoplevelse.
Se nogle idéer hertil her!

Giv Aarhusregionen i julegave ...

Glæd en ven, en kæreste eller dig selv med en dejlig oplevelse, en shoppingtur, en lækker middag eller en skøn overnatning i gave. Måske kan du sågar selv tage del i gaven, når den skal udleves.

 

#julegaven #mandelgaven #adventsgaven (og #hyggegaven til ind imellem)

Find julen i Aarhusregionen ...

I storbyen Aarhus og i Aarhusregionens øvrige handelsbyer er der rigtig mange muligheder for at gøre dine julegaveindkøb, spise god mad, hygge dig og få en dejlig juleoplevelse sammen med dine kære. Områdets åbne attraktioner pynter også op og spreder dejlig julestemning.

Boder, æbleskiver, glögg og hygge

Lad julehyggen sprede sig.

På musik- og teaterscenerne kan du nyde julens koncerter og se juleklassikere udspille sig på de skrå brædder. Boder med æbleskiver og glögg popper op her og der, restauranterne præsenterer særlige julemenuer – så der er rig mulighed for, at du kan nyde julens traditionelle smagsoplevelser.

Se et udvalg af skønne juleoplevelser

Book f.eks. en nat sammen med dyrene og være en af de første til at bo i det helt nye Kamelhus i Ree Park Safari. Allerede her i juleferien kan du sove sammen med de vilde dyr og få en oplevelse ud over det sædvanlige

Bliv en nat eller to ...

Nyd julens særlige stemning og udvid dit besøg i Aarhusregionen - tag en overnatning og udforsk, hvad området har at byde på.  

Find overnatning

Meget mere jul ...