VisitAarhusregionen
Mød Pyrus på Museum Østjylland

Jul i børnehøjde

Det' jul, det' cool, det' nu man hygger sig bedst - og især i Aarhusregionen. Både børn og barnlige sjæle kan i år møde Pyrus, Cirkeline, komme på juleeventyr, møde nisser i juleland, stå på skøjter og hoppe helt amok i julehoppeland.

Julen er hjerternes fest og i høj grad også børnenes. Aarhusregionen skruer helt op for julehyggen, inden år 2020 takker af og byder på en lang række spændende, hyggelige og sjove juleaktiviteter for børn i alle aldre.

Tag børnene med på en jule-tidsrejse

Tag børnene med på en tidsrejse og besøg Den Gamle By i Aarhus eller den hyggelige herregård Gammel Estrup på Djursland. Her kan I gå på opdagelse i julehistorien og bliv klogere på, hvordan mange af vores nuværende juletraditioner opstod.

Liste
Kort

Det' jul, det' cool, det' nu man hygger sig bedst

Oplev de cool sider af julen, når I udforsker Tivoli Friheden, der står klar med julepynt og boder med lækre julegodter. I Randers vil de have ”ramasjang og tjubang i den”, når de åbner dørene for deres alletiders Pyrus-udstilling.

Tag skøjterne med ...

Julen indtager hele Aarhusregionen – også naturen. I Ree Park Safari lægger selveste julemanden vejen forbi, og børnene kan stå på skøjter, mens I som forældre kan besøge de opstillede juleboder. Lær med når Naturhistorisk Museum dissekerer nogle af de dyr, der ender på julebordet og gå på PolarXplore skattejagt i udstillingerne.

Liste
Kort

Skønne juletraditioner - også for børn

Gå ikke glip af de hyggelige juletraditioner, der med garanti skaber julestemning hos selv den sureste tante. Oplev når juletræerne tændes rundt omkring og mød vægterne og hør deres vægtersang, når de går rundt i gaderne i Viborg. Vær også med når Fregatten Jylland holder sin tradition i hævd og søsætter julen men pas på! I år er skibet fyldt med frække julemus, som I skal hjælpe med at finde.

Liste
Kort

Og endnu mere jul ...

Der venter jer endnu flere juleoplevelser, der udforsker alle sanser, så tag på juletur i Aarhusregionen – og slut året af med at komme i en tiltrængt julestemning, hvor hele familien skaber gode minder i trygge rammer.

Jul i Aarhusregionen