VisitAarhusregionen
Julemad hos Langhoff og Juul

Julens smagsoplevelser

Julen er fyldt med traditioner, ikke mindst når det kommer til julemaden, juleknas og julebag. Hvad enten du drømmer om varme æbleskiver eller hjemmelavede vaniljekranse som i de gode gamle dage – så er der masser af oplevelser til smagsløgene i Aarhusregionen. 

Nyd den lækre julemad

Bagning af vaniljekranse i Den Gamle By
Vaniljekranse i Den Gamle By

I den gamle by kan du få traditionelle vaniljekranse som din mor lavede dem. Og din bedstemor. Og din oldemor. Opskriften er nemlig over 150 år gammel og tager dine smagsløg på en rejse tilbage til de gode gamle dage.

Julebruch i Ree Park Safari
Julebrunch i Ree Park Safari

Hos Ree Park Safari kan du i weekender nyde en overdådig brunch tilsat et strejf af jul. Nyd din mad i skønne omgivelser og tag på en spændende safari efterfølgende.  

Julemarked i Tivoli Friheden
Julelækkerier i Tivoli Friheden

I Tivoli Friheden finder du lige så mange julesmage, som hjertet kan begære. Risengrød, brændte mandler og luksusgløgg er blot nogle af de mange godter, du kan finde i det julepyntede tivoli.

Vinsmagning hos Cold Hand Winery
Julevinsmagning på Cold Hand Winery

Er du til julegastronomi kan du kigge forbi Cold Hand Winery, der byder på tre slags julevinsmagninger, som alle starter med en rundvisning. Her bliver du budt på juletwistede snacks, hvor traditionelle juleretter har fået et nyt udtryk.

Salling Rooftop i Aarhus
Æbleskiver + gløgg på Salling RoofTop

På toppen af Aarhus breder sig en vidunderlig duft af jul og du er ikke i tvivl – det er æbleskiver med alt, hvad dertil hører. Skyl de lune æbleskiver ned med et varmt glas gløgg mens du nyder udsigten.

Flæskesteg på Holgers Kro
Julemenu/flæskesteg på Holgers Kro:

I Silkeborg kan du få den ultimative julemenu endda med mulighed for at tilkøbe flere juleretter, hvis du bare ikke kan få nok af den gode danske mad. Husk at du skal forudbestille julemenuen og tage mindst tre gæster med.

Øl på Viborg Bryghus
Juleøl hos Viborg Bryghus

Kan du lide øl og at udforske nye smage, så tag et smut forbi Viborg Bryghus. Her kan du udover det sædvanlige sortiment også smage seks forskellige juleøl, som hver især giver dig en unik smagsoplevelse.