Sommerfugl på næsen af pige i regnskoven

Køb årskort og gavekort

Foto: Randers Regnskov

Til et udvalg af oplevelser

Vidste du, at du allerede nu hjemme fra stuen kan købe både årskort og gavekort til oplevelser og overnatninger i hele Aarhusregionen? Din ferie, weekender og hyggelige stunder kan dermed hurtigt blive til dejlige oplevelser, der venter lige om hjørnet.

ARoS
Et gavekort eller et årskort til ARoS er som en gave fra himlen. Du får både kunst og kultur - og en farvestrålende regnbue med oven i købet.
Den Gamle By
Giv et helt års oplevelser med et årskort til Den Gamle By eller giv én du holder af, Den Gamle By i gave. Både årskort og gavebevis giver mange gode fordele. Du kan også vælge at støtte museet og dermed være med til at sikre, at det også vil eksistere i fremtiden.
Djurs Sommerland
Køber du et sæsonkort, åbner du samtidig dørene for masser af rabatter og gode fordele. Du får gratis adgang til Djurs Sommerland i hele sæsonen, fri adgang til Magisk Halloween 2020, rabat på mad og drikkevarer og meget mere.
Fregatten Jylland
Fregatten Jylland fylder 160 år - og dette kan du være med til at fejre.
Kattegatcentret
Sjaske, pjaske, soppe - her kan du bare shoppe! Køb årskort til Kattegatcentret og du er sikret et helt år med oplevelser for livet.
Landal GreenParks
Køb et gavekort til Landal GreenParks, og den lykkelige modtager er garanteret sjove aktiviteter, imponerende naturoplevelser, udfordrende sportsaktiviteter eller rendyrket afslapning i et skønt badeland.
Moesgaard Museum
Lad Moesgaard Museum blive din perfekte gave, hvis du har nysgerrige sjæle blandt din familie eller venner. Køb et årskort eller giv museet et bidrag - og gå glæde af museet, deres café og butik.
Musikhuset Aarhus
Glæd én, du holder af, med et gavekort til flere end 1500 spændende liveoplevelser i Musikhuset Aarhus.
Mønsted Kalkgruber
Støt Mønsted Kalkgruber ved at købe et sæsonkort, som gælder fra stedet åbner i 2020 og hele sæsonen 2021 ud.
Naturhistorisk Museum
En tur gennem Naturhistorisk Museum er altid en fantastisk oplevelse - om det er nu, eller først senere, gør ingen forskel, bare oplevelsen finder sted.
Randers Regnskov
Drømmer du om en tur til Afrika, Asien eller måske Sydamerika - ja, så kan du allerede nu gå i gang med planlægningen. For i Randers Regnskov ligger oplevelserne bare og venter på dig.
Ree Park Safari
Tag på safari og kom helt tæt på de vilde dyr - i Danmark og sammen med dine kære.
Tivoli Friheden
Få det hele med! Køb Entré, Turbånd, Sæsonkort: Sølv, Platin, Deluxe eller Studie - eller vælg All Inclusive - i Tivoli Friheden kan du få det som du vil.
Munkholm Zoo
Giv gaven, som alle dyreelskere vil elske. Forær oplevelsen, hvor du kan klappe en kanin, røre ved en ged, stryge et vildt dyr over ryggen, mærke på en slange, ride en tur på en pony, eller møde mange andre eksotiske dyr. (klik på KØB GAVEKORT nedenfor, send en mail - og du vil får et Corona bevis retur)
Water & Wellness
Køb nu - oplev senere! Her kan hele familien glæde sig til et 50 meters bassin, til et badelandsområde med Danmarks længste indendørs vandrutsjebane, varmtvandsbassin til baby- og handicapsvømning, fitnessafdeling og wellnessafdeling med Danmarks største saunahave.
Det Grønne Museum og Gammel Estrup
Få gratis adgang med et årskort til både Det Grønne Museum og Gammel Estrup Danmarks Herregårdsmuseum, lige så tit du vil i ét helt år fra den dag, museerne åbner igen efter corona-lukningen.
Glasmuseet Ebeltoft
Køb dit årskort til Glasmuseet Ebeltoft allerede nu. Så kan du glæde dig til at se smuk glaskunst, når museet åbner igen.
Værket
Glæd én du holder af med et gavekort til store oplevelser på Værket i Randers! Et gavekort kan benyttes til alle forestillinger og koncerter på Værket, Turbinen samt i Café Sven Dalsgaard, og du bestemmer selv gavekortets beløb.
Fuglsø Koncerter
Giv en koncert i gave, eller en gourmetpakke, hvor du udvider koncerten med en skøn middag (op til 4-retter), vinmenu, kaffe og kage - ja, til en oplagt gave til den du holder allermest af.
En tur med Hjejleselskabet
Tænk, hvis du kunne tage det smukkeste fra naturen, tilsætte en god omgang hygge, grin og stille øjeblikke – for derefter at binde en rød sløjfe om det hele og give det til en, du holder af.
AQUA Akvarium og Dyrepark
Køb årskort til AQUA Akvarium & Dyrepark, og få et helt års spændende oplevelser fra vores fantastiske danske natur. Oplev oddernes vilde leg, grævlingen i den underjordiske hule eller leg dig til viden om den danske naturs hemmeligheder. Du kan også købe gavekort og forkæle en du holder af.

Udvid gaven

Der er meget at opleve i Aarhusregionen - læg derfor et gavekort til en overnatning i Aarhus med oven i pakken - og gør glæden endnu større

 

KØB GAVEKORT TIL OVERNATNINGSSTED

KØB GAVEKORT TIL EN SHOPPINGTUR

KØB GAVEKORT TIL EN GOD MIDDAG