VisitAarhusregionen
The Bodyguard - the musical i Musikhuset Aarhus

Giv en oplevelse i gave

Til et udvalg af fantastiske steder

Forkæl dig selv eller en du holder af med fantastiske oplevelser i Aarhusregionen. Find den perfekte gave til fødselsdagen, venindegaven, kærsten, jubilæet - eller måske en gave til dig selv?

Your rainbow panorama på toppen af ARoS Aarhus Kunstmuseum
ARoS

Et gavekort eller et årskort til ARoS er som en gave fra himlen. Du får både kunst og kultur - og en farvestrålende regnbue med oven i købet. 

Algade 1864 i Den Gamle By
Den Gamle By

Giv et helt års oplevelser med et årskort til Den Gamle By eller giv én du holder af, Den Gamle By i gave. Både årskort og gavebevis giver mange gode fordele.

Djurs Sommerland Piratfisken i Piratland
Djurs Sommerland

Glæder du dig allerede til sommer igen? Køber du et sæsonkort til Djurs Sommerland, åbner du samtidig dørene for masser af rabatter og gode fordele. Du får gratis adgang til Djurs Sommerland i hele 2021 sæsonen, fri adgang til Magisk Halloween 2021, rabat på mad og drikkevarer og meget mere.

Fregatten Jylland
Fregatten Jylland

Fregatten Jylland fylder 160 år - og dette kan du være med til at fejre. 

Kattegatcentret i Grenaa, klap en krabbe
Kattegatcentret

Sjaske, pjaske, soppe - her kan du bare shoppe!

Køb årskort til Kattegatcentret og du er sikret et helt år med oplevelser for livet. Du kan også finde den perfekte gave - hvad med et gavekort til et hajdyk?

Landal Feriepark
Landal GreenParks

Køb et gavekort til Landal GreenParks, og den lykkelige modtager er garanteret sjove aktiviteter, imponerende naturoplevelser, udfordrende sportsaktiviteter eller rendyrket afslapning i et skønt badeland.

Homo Sapiens på Moesgaard Museum
Moesgaard Museum

Lad Moesgaard Museum blive din perfekte gave, hvis du har nysgerrige sjæle blandt din familie eller venner. Køb et årskort - og få glæde af museet, deres café og butik.

The Bodyguard - the musical i Musikhuset Aarhus
Musikhuset Aarhus

Glæd én, du holder af, med et gavekort til flere end 1500 spændende liveoplevelser i Musikhuset Aarhus.

99 arter udstilling på Naturhistoriske Museum i Aarhus
Naturhistorisk Museum

En tur gennem Naturhistorisk Museum er altid en fantastisk oplevelse - om det er nu, eller først senere, gør ingen forskel, bare oplevelsen finder sted.

Regnskovsstemning i Randers Regnskov
Randers Regnskov

Drømmer du om en tur til Afrika, Asien eller måske Sydamerika - ja, så kan du allerede nu gå i gang med planlægningen. For i Randers Regnskov ligger oplevelserne bare og venter på dig.

Safaritur på den afrikanske savanne
Ree Park Safari

Tag på safari og kom helt tæt på de vilde dyr - i Danmark og sammen med dine kære. 

Tivoli Friheden
Tivoli Friheden

Få det hele med! Køb Entré, Turbånd, Sæsonkort: Sølv, Platin, Deluxe eller Studie - eller vælg All Inclusive - i Tivoli Friheden kan du få det som du vil.

Water & Wellness Randers
Water & Wellness

Køb nu - oplev senere! Her kan hele familien glæde sig til et 50 meters bassin, til et badelandsområde med Danmarks længste indendørs vandrutsjebane, varmtvandsbassin til baby- og handicapsvømning, fitnessafdeling og wellnessafdeling med Danmarks største saunahave.

Skandinavisk Dyrepark
Skandinavisk Dyrepark

Selvom Skandinavisk Dyrepark har vinterlukket, kan du stadig glæde nogle med et gavekort til vilde oplevelser! Tryk på "Køb billet" via linket herunder, og køb gavekort allerede i dag.

AQUA Akvarium & Dyrepark
AQUA Akvarium og Dyrepark

Køb årskort til AQUA Akvarium & Dyrepark, og få et helt års spændende oplevelser fra vores fantastiske danske natur. Oplev oddernes vilde leg, grævlingen i den underjordiske hule eller leg dig til viden om den danske naturs hemmeligheder. Du kan også købe oplevelse og forkæle en du holder af.

Gammel Estrup Slot
Det Grønne Museum og Gammel Estrup

Få gratis adgang med et årskort til både Det Grønne Museum og Gammel Estrup Danmarks Herregårdsmuseum, lige så tit du vil i et helt år. Find også spændende gaver i museernes webshops. 

Glasmuseet Ebeltoft
Glasmuseet Ebeltoft

Glæd dig selv eller dine kære med et årskort til Glasmuseet i Ebeltoft.

Munkholm Zoo på Djursland
Munkholm Zoo

Giv gaven, som alle dyreelskere vil elske. Forær oplevelsen, hvor du kan klappe en kanin, røre ved en ged, stryge et vildt dyr over ryggen, mærke på en slange, ride en tur på en pony, eller møde mange andre eksotiske dyr.

Værket Randers
Værket

Glæd én du holder af med et gavekort til store oplevelser på Værket i Randers! Et gavekort kan benyttes til alle forestillinger og koncerter på Værket, Turbinen samt i Café Sven Dalsgaard, og du bestemmer selv gavekortets beløb. 

 

Statuer ved Fuglsøcentret på Djursland
Fuglsø Koncerter

Giv en koncert i gave, eller en gourmetpakke, hvor du udvider koncerten med en skøn middag (op til 4-retter), vinmenu, kaffe og kage - ja, en oplagt gave til den du holder allermest af.

Hjejlen på Silkeborgsøerne
En tur med Hjejleselskabet

Tænk, hvis du kunne tage det smukkeste fra naturen, tilsætte en god omgang hygge, grin og stille øjeblikke – for derefter at binde en rød sløjfe om det hele og give det til en, du holder af. Begynd allerede nu at glæde jer til flotte sejlture med Hjejlen.

Wellness på Pause Recovery Studio
Pause Recovery Studio

Tid til en pause - og tid til forkælelse. Det kan du give med et gavekort til Pause Recovery Studio, som giver adgang til floating, infrarød sauna, boats - og uendelig velvære.

Outdoorfestival i Søhøjlandet
Outdoor365

Har du en ven, kæreste eller familiemedlem, der elsker aktivitet? Ja, så er et gavekort til Outdoor365 et kæmpe HIT. 

Udvid gaven

Der er meget at opleve i Aarhusregionen - læg derfor et gavekort til en overnatning med oven i pakken - og gør glæden endnu større

 

KØB GAVEKORT TIL OVERNATNINGSSTED

KØB GAVEKORT TIL EN SHOPPINGTUR

KØB GAVEKORT TIL EN GOD MIDDAG