VisitAarhusregionen
Aarhus Central Food Market

Køb gavekort til restauranter

En lækker middag, et velanrettet bord, forkælelse og god service - det er noget, vi alle holder meget af. Og det er noget, du kan forære væk - til din kæreste, dine venner, din mor eller bror og måske ovenikøbet selv få stor glæde heraf.

Nordisk Spisehus, Danish Design Restaurants
Nordisk Spisehus

Glæd én du holder af med en gastronomisk oplevelse ud over det sædvanlige. Nordisk Spisehus er fremhævet i Michelin-guiden for sine unikke fusionsretter, der er inspireret af det nordiske køkken og smagsnuancer fra hele verden.   

Danish Design Restaurants
Villa Dining

Giv et gavekort til en unik helaftensgourmetoplevelse, hvor alt lige fra forret og vinbuffet til borddækning og service spiller sammen på smukkeste vis. Villa Dining i Risskov er flere gange blevet tildelt titlen som Aarhus’ bedste restaurantoplevelse. 

Nyd en middag hos Langhoff & Juul
Langhoff & Juul

Tid til forkælelse - og at mødes med den eller dem du holder af, er den største nydelse i livet. Giv et gavekort til en lækker middag til den eller dem du holder allermest af.

Restaurant Moment på Djursland
Restaurant Moment

Giv en Michelin-oplevelse i gave - til en restaurant i det naturskønne Djursland med en helt specifik tilgang til råvarerne, der kun kan opnås på baggrund af friske og bæredygtigt producerede grøntsager og urter - lige fra baghaven.

Restaurant Gastromè i Aarhus får Michelin stjerne
Restaurant Gastrome

Giv et gavekort til en Michelin restaurant, som samtidig er en intim og hyggelig aftenrestaurant med plads til 40 gæster. Restauranten ligger i centrum af Aarhus i den gamle bydel Latinerkvarteret.

Fladbro Kro
Fladbro Kro

Giv et gavekort til en du har kær og lad dem nyde en af alle Fladbro Kro's mange skønne oplevelser.

Nørre Vissing Kro
Nørre Vissing Kro

Læg pakken 'overnatning + god middag' i gave. På Nørre Vissing Kro får den glade modtager et fantastisk ophold på en kro tæt på skøn natur og med et køkken, der bl.a. serverer sandart, gedde og aborre direkte fanget i en af de nærliggende søer. 

Restaurant Vestermølle
Restaurant Vestermølle

Giv en middag og en mølle i gave! Ja, på Restaurant Vestermølle kan du få en ekstra oplevelse, når du sætter dig tilrette i  Møllehusets mellemfløj, tæt på det historiske Møllemuseum.

Find flere restauranter

Find din favorit restaurant til en hyggestund eller til at glæde den eller dem du holder af. 

Anbefalinger til de bedste restauranter i Aarhusregionen

Udvid gaven

Gør glæden endnu større og tilføj nogle af de oplevelser Aarhus og hele Aarhusregionen byder på. Køb et gavekort eller et årskort til udvalgte oplevelser i hele området, til en hyggelig shoppingtur eller til en skøn overnatning.

 

KØB GAVEKORT OG ÅRSKORT TIL OPLEVELSER

KØB GAVEKORT TIL EN SHOPPINGTUR

KØB GAVEKORT TIL OVERNATNING