Mellerup færgehavn ved Randers

Sommer i Aarhusregionen

Foto: Raisfoto, VisitAarhus

Sommeren venter lige om hjørnet, og det gør sommerferien også. I Aarhusregionen står oplevelserne klar med alt lige fra skønne naturoplevelser til fascinerende kultur, udfordrende aktiviteter og romantiske sommeroplevelser.

Er du til oplevelser ved vandet, i skoven, i byen eller noget helt tredje, så vær ganske vis - i Aarhusregionen finder du det helt sikkert. For #vihardethele i #visitaarhusregionen.

Gå i de lokales fodspor

Tag med de lokale rundt i Aarhusregionen og find dine guldkorn.

Gå i de lokales fodspor ...

Foto: VisitAarhus

Nyd en sommerdukkert

De bedste strande

Tag hul på 250 km kyststrækning! Her er masser af skønne strande - familievenlige, til fisketure, sejlads, surfing, dykning og meget mere.

Skønne badesøer

Området omkring Silkeborg, Skanderborg og Viborg byder på både dybe, klare og også børnevenlige badesøer - og flere steder er der badebroer og legeområder til skønne sommeraktiviteter

Hop på færgen og oplev Aarhusregionen fra vandsiden

Foto: VisitSilkeborg

Aktiv - men hvad har du lyst til?

Vandre, løbe eller cykle - fiske, sejle eller surfe - svømme, shoppe eller nyde spa? Ja, tjek det ud her på siden, og find det du har lyst til.

Aktiv i Aarhusregionen

Udendørs aktiviteter

Vandre, løbe, cykle eller fiske? Naturen og friluftslivet inviterer til masser af aktiviteter i Aarhusregionen ... tag et kig og find din favorit!

Indendørs aktiviteter

Er du til en inde-dag, men gerne vil have lidt fart og action, har vi i Aarhusregionen også en stort tilbud til dig. Tag på ræs i gokarts, i legelande og hoppeborge, på klatrevæg og badminton - eller meget andet.

Tag på storbytur til Aarhus, til strande og de mange attraktioner på Djursland, til Silkeborg og Skanderborg i det smukke Søhøjland, til det historiske Viborg, det naturskønne Favrskov eller til Randers, som byder på både shopping, vandland og regnskov - #vihardethele i #visitaarhusregionen.

Sommer på Djursland

Sommeren bliver helt fantastisk på Djursland! Herunder kan du finde inspiration til din sommer på Djursland, uanset om du er til vilde forlystelser, flotte naturoplevelser eller vil helt tæt på den forunderlige dyreverden.

Sommer i Aarhus

Tag på en sommerferie i Aarhus - hvor du har alle storbyens tilbud med skøn shopping, caféliv så langt øjet rækker og kultur om hvert et hjørne - og samtidig har du altid både strand og skov inden for nær rækkevidde.

Sommer i Randers

Nyd en vidunderlig sommer i Randers! Uanset om du er til shopping og lækre madoplevelser, eller du vil udforske byens kunst, kultur og historie.

Favrskov

Favrskov ligger lige midt i Aarhusregionen - en oase med en bred vifte af aktiviteter, naturperler hyggelige små attraktioner og eget slot.