VisitAarhusregionen
Tinnet krat ved Hærvejen

Cykelture

Aarhusregionen fortjener også at blive oplevet fra en sadel. På cykel kommer du nemlig helt tæt på naturen, får vind i håret og uforglemmelige stunder på din tur rundt i regionen. Desuden kan du møde nye mennesker, som du kan dele de skønne opleveler med.

Få pulsen op med outdoor oplevelser og Vandreskov eller pedalkraft".

På tværs af hele Aarhusregionen har Kulturringen forslag til mere end 500 kilometer cykelruter forbi spændende kulturelle seværdigheder og smuk natur. Tag en tur ad Hærvejen – enten på cykel eller til fods – og oplev den historiske, danske pilgrimsrute.

Nyd det afvekslende landskab og de charmerende landsbyer langs Himmelbjergruten i Søhøjlandet eller langs Gudenåen ad den smukke Træksti mellem Randers og Silkeborg.

For mountainbikere byder de store, kuperede skove i hele regionen på nogle af landets bedste MTB-ruter. I Danmarks Outdoor Hovedstad Silkeborg er der et væld af ruter med forskellige grader af udfordringer til rytteren. Og ved Hald Ege nær Viborg løber et spor gennem Bækkelund, hvor store rødder og drops kræver både teknik og balance.

Aarhusregionen er også et eldorado for vandelskere. Silkeborg- søerne og Gudenåen indbyder til en naturoplevelse i kano for hele familien.

Liste
Kort

Og endnu flere

Få en liste eller se dem på kort.