VisitAarhusregionen
MTB-Silkeborg

Trail Adventure

Tag på mountainbike-eventyr i Silkeborg i Aarhusregionen, som rummer nogle af de bedste mtb-spor i Danmark.

De lokale i Silkeborg ved slet ikke, hvor forkælede de er! Det kommer du til at opleve på sporene i Nordskoven, Vesterskoven og Bikeparken.

Nordskoven er Silkeborgs ældste spor, der løbende er blevet udbygget og forbedret. Her kører du et fedt flowspor med masser af højdemeter dybt inde i den smukke skov. I Nordskoven finder du også de tre berygtede nedkørsler Devil’s Drop, Devil’s Littlesister og trædroppet. 100 % garanti for et sug i maven – uanset om du kører dem eller kører udenom.

Vesterskoven vil helt sikkert få dig til at knibe en lille glædeståre eller to, for her er der virkelig skabt stor magi i skovbunden. Du bliver underholdt fra start til slut og kommer igennem hop, drops, berms, rockgarden og intet mindre end Danmarks længste nedkørsel med et helt fantastisk flow, der giver verdens største smil i ansigtet.

Bikeparken får dig til at tabe underkæben – du finder ikke noget lignende herhjemme. Bikeparken er designet af de bedste internationale sporbyggere, og her kan du fintune din teknik eller bare fyre den af på de fede flowspor med masser af hop og burns.

Det hele er bundet sammen af fede forbindelsesruter i naturen og krydret med rabatmuligheder på særligt udvalgte mtb-venlige overnatningsmuligheder og spisesteder.

Download

Download den gratis app Singletracker og deltag i Trail Adventures 

Dette følger med ...

Når du har booket din tur, får du samtidig adgang til super gode tilbud. Se nedenfor.

Oplevelsesprojektet Trail Adventure er del af Kick-Start Danmark, som er støttet af Erhvervsstyrelsen.

Danmarks Erhvervsstyrelse