VisitAarhusregionen
Golf Hotel Viborg

Giv en overnatning i gave

Glæd den eller dem du holder af - giv en overnatning i gave - til et skønt ophold i Aarhusregionen.

Comwell Aarhus
Comwell Hotels

Står du og mangler gaven til personen, der har alt, til én du holder af eller måske dit arbejdsteam? Så er et gavekort til Comwell den perfekte gave. 

Wakeup Aarhus
Wakeup Aarhus

Vil du gerne forkæle en ven, kæreste eller kollega med et lækkert, afstressende hotelophold? Så køb et gavekort, der kan bruges på alle hoteller i Arp-Hansen Hotel Group, inklusive Wakeup Aarhus.

Montana Designværelse på Hotel Oasia Aarhus
Hotel Oasia Aarhus

Gaven man aldrig glemmer. Glæd en du holder af, med et gavekort til et hotelophold på boutique- og designhotel Oasia – i hjertet af Aarhus. Med dette gavekort kan den heldige modtager opleve ”smilets by” på nærmeste hold.

Book1 Design Hostel Brøchner Hotels i Aarhus
Brøchner Hotels

Den perfekte gave kan hjælpe til mange ting: kærlighedserklæringer, vennetjenester eller måske til en undskyldning. Og den har du fundet lige her!

Hotel Randers
Hotel Randers

Giv Randers i gave og lad gavens modtager glæde sig til et dejligt weekendophold eller miniferie, ja måske sågar krydret med en hyggelig shoppingtur i den romantiske købstad, som har det hele - og samtidig ligger tæt på en helt fantastisk natur.

Wellness på Hotel Marina
Hotel Marina

Hvad skal du vælge - ophold, wellness, en lækker middag - og måske en uforglemmelige kæresteaften? Ja, et gavekort til Hotel Marina giver den glade modtager mulighed for selv at vælge, hvad han eller hun har lyst til.

Overnatning hos Langhoff og Juul på Djursland
Langhoff og Juul

Hvad ville du sige, til sådan en gave? Velkomst i hyggelig pejsestue med snacks og bobler, lækker middag siddende med havudsigt, kaffe og sødt, aften cocktail og overnatning i en vidunderlig suite? Ja - giv den til en du holder rigtig meget af!

Udsigt ved Fuglsøcentret
Fuglsøcentret

Lad oplevelserne spille sammen med natur og en dejlig overnatning. Glæd familie, kæreste eller venner med et gavekort til Fuglsøcentret, som hvert år kombinerer koncerter og overnatninger til en fantastisk oplevelse.

Jul på Scandic
Scandic Aarhus City

Find den helt perfekte gave til den eller dem, du holder af? Spred glæde med et Scandic-gavekort, som kan give glæde i Aarhus og hele Danmark, og  som du kan købe her og få direkte leveret straks på din mail. 

Hotel Gl. Skovridergaard
Gl. Skovridergaard

Giv en gave til livsnyderen - til den eller dem, der sætter stor pris på forkælelse. Med et gavekort til Gl. Skovridergaard kan den glade modtager vælge mellem et ophold, en lækker middag, vinsmagning eller interessante historiebøger.

Golf Hotel Viborg
Golf Hotel Viborg

Giv et gavekort til wellness, spa, overnatning eller til en lækker middag - alt sammen lige i centrum af Viborg og med blik ud over Viborgsøerne. Lad kæresten eller vennen selv vælge - en af delene, eller en kombination af flere af de skønne oplevelser.

Skanderborg Park Hotel
Skanderborg Park Hotel

Giv et gavekort til hotel Skanderborg Park, og modtageren kan forvente sig et ophold tæt på noget af Danmarks skønneste natur og med mulighed for at tage del i en masse aktiviteter.

Udvid gaven

Suppler dit ophold med oplevelser i Aarhusregionen. Køb et gavekort eller et årskort til udvalgte oplevelser i hele området.

 

KØB GAVEKORT OG ÅRSKORT TIL OPLEVELSER

KØB GAVEKORT TIL EN SHOPPINGTUR

KØB GAVEKORT TIL EN GOD MIDDAG