Anholt Vandsport

Foto: Destination Djursland
Aktiviteter
Sport og andre aktiviteter
Få muligheden for at opleve Anholt fra vandsiden. Hos Anholt Vandsport kan du både leje kajak, SUP og snorkeludstyr.
Adresse

Nordstrandvej 165

8592 Anholt

Kontakt

Telefon:+45 61 39 76 93

Om Anholt Vandsport

Birgitte er daglig leder og hende du møder i kajakudlejningen hver dag i sommerferien. Hun er inkarneret sejler og vandhund. Poul Anker er vokset op på Anholt og kender kysten og havet som sin anden bukselomme.

Begge bor bor fast på øen, så du kan ringe eller skrive, hvis du kommer udenfor sommersæsonen.

Oplev Anholt fra søsiden i en velsejlende og moderne kajak

Oplev Anholt fra en ny side, mens du sejler langs med kysten eller hele øen rundt i en velsejlende kajak. Anholt rundt er 25 kilometer, så hvis du elsker at sejle kajak kan du se frem til en skøn dag på havet.

Vi har nye kajakker af mærket Play CLUB i flere størrelser og du får skørt, svømmevest, sikkerhedsudstyr og evt. dragt med, når du lejer en kajak. Du bliver grundigt sat ind i vejrforholdene omkring Anholt og hvis du kommer alene, så hjælper jeg gerne med at få kajakken i vandet, så du får den bedste start på en skøn dag på havet.

Du skal fremvise IPP2 kajakbevis, når vinden er stærkere end 8m/s, fordi sikkerheden til søs betyder meget for os. Hvis det blæser for meget til, at du kan sejle den dag du har lejet kajak, så finder vi en anden dag.

Det koster 400 kroner pr. dag at leje en kajak fra kl. 10.00 til 18.00.
Du kan også leje en kajak for 200 kroner fra 10-14 og for 250 kr fra 14-18.

Lej en SUP og få en sjov dag på havet hvor du får motioneret hele kroppen

Lej et SUP bræt og få trænet din balanceevne, mens du nyder vandet og strandene omkring Anholt. SUP er den hastigst voksende vandsport i verden og der åbnes klubber overalt i verden, hvor folk motionerer, leger eller dyrker yoga på en SUP.

Nu kan du prøve SUP på Anholt og hvad enten du er øvet bruger eller helt begynder, så kan du få en skøn dag på vandet. Hvis vejret er roligt, kan du padle langs kysten, få motion og træne din balanceevne, mens du ser Anholt fra en ny vinkel. Hvis det blæser, kan SUP’en bruges som surfboard hvor det gælder om at blive stående på brættet hen over bølgerne.  

SUP er også oplagt til en sjov dag med dine børn. Vi har alt det udstyr der skal til for at komme i gang med SUP. Du får paddel, redningsvest og dragt med når du lejer en SUP og mulighed for at købe en times introduktion til at se.

Det koster 300 kroner pr. dag at leje et SUP board fra kl. 9.00 til 17.00.
Du kan også leje et SUP board for 150 kroner fra 10-14 og for 200 kr fra 14-18.

#anholtvandsport #visitanholt #visitdjursland  #visitaarhusregionen 

Adresse

Nordstrandvej 165

8592 Anholt

Facilities

Motion

SUP Boards

Kajak

Måske også interessant for dig:

Sidst opdateret af
VisitAarhus, Djursland