VisitAarhusregionen

Charlie og Chokoladefabrikken på Aarhus Teater

Oplev Roald Dahls magiske fortælling om Charlie og Chokoladefabrikken i en musicalversion hos Aarhus Teater - historien om drengen Charlie, der vinder et besøg på slikfabrikken ejet af den lunefulde Willy Wonka. 

I forsommeren 2021 kan du opleve Danmarkspremieren på musicalsuccesen fra West End og Broadway, når Aarhus Teater viser Charlie og Chokoladefabrikken. 

Den gyldne billet

Charlie, en dreng med et uspoleret barnesind og et rent hjerte, lever en fattig tilværelse med sin familie, der lever højt på kålsuppe og kærlighed. En dag vinder Charlie et besøg på den hemmelighedsfulde slikfabrik der ejes af den mystiske ejer, Willy Wonka. 

Turen på slikfabrikken byder på et syret slikparadis, med sukkertræer, chokoladevandfald og en hær af syngende Oompa-Loompaer, der koger knas og stads i lange baner. Besøget tager en drejning, da det viser sig at den utilregnelige Willy Wonka har sin egen plan med besøget. 

Rollerne vækkes til live af Aarhus Teaters skuespillere

I rollen som Willy Wonka kan man opleve Aarhus Teaters Simon Mathew, der blandt andet er kendt fra Jesus Christ Superstar og Lazarus. Charlies bedstefar, Grandpa Joe, spilles af Anders Baggesen der med denne rolle fejrer 40-års skuespiljubilæum hos Aarhus Teater. Stykket instrueres af Rune David Grue og bag scenografien står Palle Steen Christensen. 

#aarhusteater #visitaarhus #visitaarhusregionen