COLONY SOUND på ARoS Aarhus Kunstmuseum

Tag med den amerikanske kunstnerduo Jonah Freeman og Justin Lowe ind i et dystopisk univers, når ARoS slår dørene op for kunstudstillingen COLONY SOUND.

 

Fra efteråret 2020 og frem til starten af 2021 kan du opleve udstillingen COLONY SOUND på ARoS Kunstmuseum, en totalinstallation fra den amerikanske kunstnerduo Jonah Freeman og Justin Lowe. 

San San - sammensmeltningen af San Diego og San Francisco

Kunstværket COLONY SOUND er, ligesom tidligere værker af samme kunstnerduo, baseret på teoretikeren Herman Kahns teori om by-komplekset San San, en sammensmeltning af de to byer San Diego og San Francisco. Kahn fremsætter at dette bykompleks vil opstå i fremtiden og de to kunstnere bag COLONY SOUND bruger altomsluttende arkitektur og scenografi til at skabe deres bud på den bykultur der kunne eksistere i San San. 

En dyster parallelverden du kan træde ind i

Freeman og Lowe tager udgangspunkt i historier fra de to byer og deres scener bygger på rygter om blandt andet ekstravagante private beskyttelsesrum og egenproduktion af stoffer i private køkkener. Med en dystopisk læsning af den amerikanske historie leder de publikum ind i et mørkt univers, hvor der lægges op til at du som gæst skal komme i tvivl om, hvorvidt du har forvildet dig ind i en hemmelig forsøgsstation eller brudt nogens privatsfære, når du bevæger dig rundt i udstillingens forskellige rum.

Du kan opleve udstillingen frem til den 21. februar 2021. 

#colonysound #aroskunstmuseum #visitaarhus #visitaarhusregionen