Familie sejler i kano på Gudenåen

Digitalt kort til oplevelser langs Gudenåen

Foto: Søren E. Alwan
Service og information
Øvrig turistinformation
Adresse

8700 Horsens

Kontakt

Oplevgudenaa.dk er dit digitale værktøj til at finde og planlægge natur- og kulturoplevelser på og langs Danmarks længste å og eneste flod - Gudenå.

Gudenåen strækker sig gennem seks forskellige kommuner i Jylland, og det digitale kort dækker alle disse kommuner, alle disse områder. Så vil du på kanotur ved Tørring i syd, fisketur ved Randers i nord, vandretur ved Himmelbjerget eller alt derimellem? Oplevgudenå.dk er din perfekte guide.

Vi har fyldt kortet med oplysninger om sejlads, lystfiskeri, cykelruter, vandreruter og seværdigheder. Du finder også praktiske oplysninger om overnatnings- og indkøbssteder, toiletter, udsigtspunkter, badesteder og meget mere.

Sådan bruger du oplevgudenaa.dk

Oplevgudenaa.dk er en såkaldt web-app, som er udviklet til mobile enheder. Du åbner den via telefonens browser. Og du kan også gemme den ned på din telefon, så du altid har den lige ved hånden. Zoom ind på kortet og filtrér efter de oplysninger, du er interesseret i. Filtrene findes i øverste venstre hjørne, mens de fem hovedkategorier findes i bunden af kortet.

Kortet kan være en god makker, hvis du vil vide, hvor nærmeste attraktion, overnatning, vandpost mv. er, når du er ude i naturen. Men den fungerer mindst lige så godt som din planlægnings- og inspirationsven, mens du er hjemme ved dit WIFI.   

Adresse

8700 Horsens

Sidst opdateret af
Kystlandet: VisitHorsens