Efterårsferie i Aarhus

Besøg Aarhus i efterårsferien, hvor du kan hygge dig med shopping, museumsbesøg, sjove og udfordrende aktiviteter og meget, meget mere!

De største begivenheder:

Halloween i Friheden

I efterårsferien viser Tivoli Friheden sig fra sin mest (u)hyggelige side, når Halloween-stemningen spreder sig overalt i parken. Gå på opdagelse blandt spindelvæv, flagermus og forpinte græskarhoveder, når parken forvandler sig til en ægte gyser.

Læs mere her!

AarhusCARD: Gratis entré

Efterårsferie i Den Gamle By

I Den Gamle By kan du i efterårsferien møde folk fra gamle dage. Du kan også opleve udstillingen Aarhus Fortæller, som er en fantastisk fortælling om Aarhus gennem tiden.

Der er masser af aktiviteter for hele familien, når Den Gamle By sætter fokus på Allehelgen. Uhyggen breder sig i de brostensbelagte gader, hvor blandt andre gårdskarlen, køkkenpigen og præsteenken fortæller gådefulde historier og uhyggelige eventyr fra gamle tider.

Læs mere her!

AarhusCARD: Gratis entré

Aktiv Efterårsferie i DGI Huset

Tag i DGI Huset Aarhus i efterårsferien, og vær med til sjove, udfordrende og børnevenlige aktiviteter.

Bliv klogere på DGI-Huset her!

Fuld Fart i Ferien!

I Racehall er der gang i den, og rig mulighed for at få dit "need for speed" styret. Udover at køre gokart kan du også prøve racingsimulatorer, skibånd på skiarenaen og trykke den af i voicehalls sangstudie. Efter at have givet den gas på banen, kan du spise dig mæt i lækre burgere the american way på The Diner.

Læs mere om Racehall her.

Oplev byens mange seværdigheder

Aarhus har seværdigheder og museer for alle, og de fleste af dem er inden for gåafstand. De mest besøgte attraktioner i Aarhus er Den Gamle By, ARoS, Moesgaard Museum og forlystelsesparken Tivoli Friheden samt byens internationale koncerthus Musikhuset Aarhus.

Uanset hvem du er, så har Aarhus en seværdighed der er interessant for dig! Læs meget mere om byens mange seværdigheder her.

FIND ENDNU FLERE BEGIVENHEDER

#vihardethele #visitaarhus #visitaarhusregionen 

#efterårsferie #efterårsferie2020