Egsmark Strand-Logi - ferielejligheder

Egsmark Strand-Logi - ferielejligheder

Vi tilbyder ugeophold eller miniferier i Ebeltoft i luksusprægede lejligheder, nogle med panoramaudsigt over Ebeltoft Vig og by
Vi har mulighed for liggende gæster op til 35 personer.
Her er plads til at boltre sig både for børn og voksne – ude og inde. Vi er beliggende 100 meter fra strandkanten og centralt placeret mellem Ebeltoft by og Mols Bjerge forbundet af en cykelsti langs Ebeltoft Vig.

Egsmark Strand-Logi råder over 6 skønne lejligheder/boliger med fantastisk udsigt. Lejlighederne er i forskellig størrelse og kan i alt rumme 35 personer. Læs mere om de 6 lejligheder nedenfor.

"Vandblik" (5 pers.) og "Vandkrogen" (4 pers.) er to stuelejligheder placeret side om side, der deler gårdhave. Gårdhaven har fælles ude-spisepladser og grill til rådighed. "Vandblik og "Vandkrogen" lejes både ud samlet og hver for sig.

"Kyst Perlen" (8-10 pers.) og "Havblik" (4-5 pers.) et separat hus, der består af to lejligheder, der både udlejes hver for sig - men også samlet som én stor bolig. "Kyst Perlen", en skøn stuelejlighed med 4 dobbeltværelser, 3 badeværelser, hvoraf 1 er med spabad. Fantastisk udsigt over Ebeltoft Vig. "Havblik" er en hyggelig 1. sals lejlighed med synlige hanebånd og en helt unik udsigt fra den store terrasse over Ebeltoft by og Vig og Mols Bjerge.

"Dueslaget" (5-7 pers.) er en hyggelig 1. sals lejlighed med skrå vægge. Udgang til terrasse fra stuen – også med en super skøn udsigt.

"Å-huset" (4-5 pers.) er et handicap venligt selvstændigt hus med egen have lige ned til en rislende bæk.

Læs mere om lejlighederne her. 

Når man overnatter hos Egsmark Strand-Logi, får man en masse aktivitetsmuligheder med oveni hatten. Der er gårdhave med høns og kanariefugle samt legehus og sandkasse. På området findes også en fodboldbane, ligesom det skønne område indbyder til andre udendørs spil. Egsmark Strand-Logi har forskellige spil til rådighed - I skal blot henvende jer, for at få muligheden for at vinde over familien i fx kongespil. Skulle vejret passe bedre til indendørs hygge, er det også muligt at gøre brug af aktivitetsrummet. Aktivitetsrummet er åbent dagligt i tidsrummet kl. 10 - kl. 22 og indeholder både bordtennis, dart og bordfodbold.