Et Juleeventyr på Aarhus Teater

Kom i julestemning på Aarhus Teater denne jul når Charles Dickens klassiker Et Juleeventyr opføres. Se eller gense fortællingen om den gamle gnier Ebenezer Scrooge, hvis hjerte blødgøres julenat. 

Oplev Charles Dickens klassiske juleeventyr udfolde sig på de skrå brædder, når Aarhus Teater byder velkommen til forestillingen Et Juleeventyr, fortællingen om gnieren Ebenezer Scrooge der Julenat får besøg af tre ånder. 

Kom i ægte julestemning

Scrooge foragter Julen og vrisser af alle der ønsker ham en god jul. Dette ændrer sig, da han får besøg af sin afdøde kompagnon Jacob Marleys genfærd og tre ånder, der alle kommer med samme budskab - at Scrooge må lære omsorg og menneskelighed for ikke at dø og vandre om i evig ensomhed.

Aarhus Teaters skuespillere i topform

I forestillingen kan du opleve et forrygende hold af Aarhus Teaters skuespillere og i spidsen af disse Jacob Madsen Kvols i hovedrollen som Ebenezer Scrooge. Kvols modtog i 2019 teatermagasinet ISCENEs publikumspris for hovedrollen som Dr. Frank-N-Furter i The Rocky Horror Show.

Stykket er opsat efter Jack Thornes version, der har spillet i både London og på Broadway, og instrueres af Jacob Schjødt mens Benjamin La Cour står for scenografi. 

#aarhusteater #visitaarhus #visitaarhusregionen