Friluftsland Randers

Foto: Friluftsland Randers
Aktiviteter
Shopping
Adresse

Brødregade 6C

8900 Randers C

Friluftsland – specialforretning med stort S!

Friluftsland er Danmarks førende specialforretning med friluftsudstyr. Vores speciale er udstyr og beklædning til et aktivt friluftsliv – dvs. rygsække, vandrestøvler, bukser, jakker, telte, soveposer, kogegrej, klatreudstyr osv. Vi udvælger kun produkter af højeste kvalitet fra markedets bedste producenter, og vores sortiment dækker et bredt spektrum af friluftsliv og fritidsaktiviteter – fra vandring, cykelture og fiskeri herhjemme til lange rejser og ekspeditioner under fjerne himmelstrøg.

Godt udstyr – bedre oplevelser

Grundpillen i vores tilgang til friluftsliv er, at godt udstyr giver bedre oplevelser. Det betyder ikke, at du skal have det nyeste, smarteste udstyr for at kunne få gode oplevelser i naturen – tværtimod. Det gode udstyr, er det udstyr, der passer til turen, og giver dig mulighed for at koncentrere dig om naturen og oplevelsen. Derfor vi lægger stor vægt på, at vores ekspedienter har ”prøvet det selv”, så de er i stand til at yde den seriøse vejledning, der er vores kendemærke, og sikre at du får det udstyr, der passer til lige netop dit behov.

Besøg os i Randers midtby, hvor du kan se vores store udvalg af friluftsudstyr- og beklædning og få en snak med personalet.

Adresse

Brødregade 6C

8900 Randers C

Facilities

Sko

Sport

Jagt og fiskeri

Tøj

Sidst opdateret af
VisitAarhus, Randers