Anretning hos Griffenfelds hos Stensballegaard Golf Restaurant i Horsens

Griffenfelds

Foto: Griffenfelds Stensballegaard Golf Restaurant
Spisesteder
Restauranter
Griffenfelds frister med en skøn udsigt over Horsens Fjord, green og skov ved Stensballegaard Golfklub. Her er smag og kærlighed til mad i centrum, når restauranten serverer frokost- og aftenretter og en delevenlig menu i weekenden.
Adresse

Bygaden 70

8700 Horsens

Website

Hjemmeside

Griffenfelds er restauranten ved Stensballegård Golfklub. Med udsigt over fjord, green og skov som nærmeste nabo, giver Griffenfelds dig de bedste forudsætninger for en udsøgt oplevelse, når du skal ud at spise i Horsens. Her finder du et lækkert varieret frokostkort med både bøf, salat og fisk. Kokken tryller også lækre smørrebrød frem i køkkenet.

Om aftenen finder du et enkelt og sæsonbetonet menukort, fyldt med stedets livretter - så som en dansk klassisk ret eller simremad, salat, burger, fisk og bøf.

 

Weekendmenu: Social dining på jysk

Hver fredag og lørdag kan du få en ekstra særlig oplevelse, når Griffenfelds serverer 9 delevenlige retter med masser af smag og kærlighed. Vintjeneren finder 4-5 vine, øl eller hjemmebryg fra kælderen, der matcher maden. Restauranten kalder dette for ”deleweekend”, hvilket er en form for social dining på jysk, hvor der hygges, nydes, smages og ikke mindst deles – til en helt favorabel pris.

 

Møder, fester og events

Griffenfelds har plads til mere end 100 spisende gæster og er et oplagt valg ved større selskaber. Restauranten leverer desuden mad til arrangementer ud af huset med Kokken ud af Huset.

 

Vidste du, at…

Restauranten, der ligger i Stensballe i det nordøstlige Horsens, er opkaldt efter en af Danmarks magtfulde mænd i 1600-tallet – Peder Griffenfeld, der har boet på Stensballegaard Gods. Griffenfeld var rigskansler i 1674-76. I 1699 blev han begravet i Vær Kirke, hvor man stadig kan se hans kiste.

Adresse

Bygaden 70

8700 Horsens

Facilities

Dansk

Hunde er tilladt

Fransk

Servicehund tilladt

Julefrokost

Legeområde

Smørrebrød

Udendørs servering

Danske egnsretter

Selskabslokaler

Fisk og skaldyr

Steaks

Økologisk

Diabetiker mad

Take Away

Ny Nordisk

Vegetar / Veganer

A la Carte

Internationalt køkken

Glutenfri

Gourmet

Brunch

Europæisk

Brasserie

Catering

Laktosefri

Måske også interessant for dig:

Sidst opdateret af
Kystlandet: VisitHorsens