skip_to_main_content

Happy Event

Hos Happy Event får du en gastronomisk oplevelse med kvalitet til en fornuftig pris. Maden er all inclusive, og drikkevarer er ad libitum.

Restaurant Koncept

Happy Event kan betegnes som en spiseklub med faste rutiner. Hver aften foregår alt på samme tid for alle gæster. Menuen skifter ca. hver 5-6 uge. Da stort set alle beslutninger for aftenens forløb er taget på forhånd, kan du trygt læne dig tilbage og nyde middagen i fulde drag.

Catering

Udover restaurant konceptet tilbyder Happy Event også appetitvækkende og smagfulde oplevelser til dit næste arrangement, uanset om du skal holde konfirmation, konference eller reception. Du slipper for selv at stå og bruge tid på at lave mad, Happy Event leverer menuer til dig, når du gerne vil servere noget helt særligt for dine gæster, uanset om det er 100, 50 eller 5 mennesker. 

Fest og arrangementer 

Happy Event har over 15 års erfaring i branchen og er eksperter i organisering og afholdelse af fester og selskaber. I deres restaurant er der plads til omkring 100 personer alt efter arrangement. Derudover har de en stor tagterrasse med panoramaudsigt over Aarhus havn og midtby, samt +1000 p-pladser inden for 5 minutters gåafstand.

Læs mere om de mange muligheder her.

#happyevent #visitaarhus #visitaarhusregionen