Kjød og Kul

Hos Kjød og Kul er det altid grilldag!

Hos Kjød og Kul er alt lavet fra bunden og råvarerne er nøje udvalgt til de enkelte retter. Her bliver der aldrig gået på kompromis når det omhandler kvaliteten af råvarene, så glæd jer til lækkert kød og godt tilbehør.

Midt i restauranten har Kjød og Kul deres helt eget modningsskab hvor I kan følge modningsprocessen af kødet som enten er fra lokal området eller fra USA og Australien. Fra de hyggelige lokaler ved Stryget i Silkeborg, kan du opleve den gode stemning og summen af liv ved Hjejlen og omkringliggende miljø. 

Søndags menuen 

Som noget nyt har Kjød og Kul valgt at åbne op for gæster om søndagen. Her bliver der tændt op for en god gang BBQ med alt hvad der hører til, og hvis dette ikke er finder du mange andre lækre muligheder i deres helt specielle søndags menukort.

For mere information og se restaurantens åbningstider her.

#kjødogkul #visitsilkeborg #visitaarhusregionen